foto: Facebook.com
Vairākas dienas meklēto Rihardu Leimani piektdienas vakarā atrod policija
Riharda Leimaņa telefons bija izslēgts jau no 10. oktobra.
Sabiedrība
2017. gada 13. oktobris, 22:10

Vairākas dienas meklēto Rihardu Leimani piektdienas vakarā atrod policija

Kasjauns.lv

Piektdienas, 13. oktobra vakarā Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļas policisti atraduši bezvēsts pazudušo Rihardu Leimani, vēsta VP.

Rihards ir atrasts sveiks un vesels. Policija pateicas visiem, kuri palīdzēja jaunā vīrieša meklēšanā.

Kā ziņo policija, ar jaunieti nebija noticis ne nelaimes gadījums, ne arī kāds noziedzīgs atgadījums.

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka vairāk nekā četras dienas burtiski izgaisis bija Rihards Leimanis, kurš izgāja no mājām Rīgā, lai dotos pie drauga, bet pēc tam viņam bijis jābrauc uz Nīderlandi, kur Rihards tā arī neieradās.

Nīderlandē Rihardam Leimanim bijis atrasts darbs un turp viņam bija jābrauc strādāt, taču arī darba devējs ar puisi nav varējis sazināties.

Rihards izgāja no mājām Jēkabpils ielā 9. oktobrī ap 18. Pēc tam viņš vairs nav redzēts. Zināms, ka no valsts viņš izlidojis nav, taču par autobusiem nav informācijas.

Kā sarunā ar portālu Kasjauns.lv paskaidroja māsa Zita, joprojām nav neviena pavediena, kur viņš varētu būt devies. "Nav nekādu jaunumu un pavedienu, kur meklēt. Mēģinām šķetināt, taču bez rezultātiem," sacīja Riharda māsa.

Ģimene jau aizvakar vērsusies policijā, un šodien nolemts tai zvanīt un vaicāt, vai policistiem ir kādas aizdomas, kur Rihards varētu būt meklējams. "Draugi ir izmisumā, visi aktīvi meklē. Domājams, ka viņš nemaz negribēja doties prom uz Nīderlandi," saka Zita Leimane.

Pazudušā puiša telefons ir izslēgts. Tas pēdējoreiz bijis aktīvs 10. oktobra rītā.