Foto: sirsnīgā gaisotnē atklāj ģimenisko kampaņu "Esi man blakus"
Sabiedrība
2017. gada 12. oktobris, 22:50

Foto: sirsnīgā gaisotnē atklāj ģimenisko kampaņu "Esi man blakus"

LETA

Šodien Kaņepes kultūras centrā atklāta radošo organizāciju "TBWA Latvija" un "MRS Grupa" sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv" veidotā kampaņa "Esi man blakus", lai veicinātu kvalitatīvu un kopīgu laika pavadīšanu ģimenē.

"TBWA Latvija" radošais direktors Kaspars Eglītis norādīja, ka bieži vien tiek uzskatīts, ka bērni ir mūsu nākotne, tāpēc viņos jāinvestē, tomēr, pēc Eglīša domām, patiesībā bērni ir mūsu tagadne, un tieši tagad ir jāorientējas uz bērnu un kopā pavadīšanas laiku.

Atklāj kampaņu "Esi man blakus"

Kaņepes Kultūras centrā atklāj kampaņu "Esi man blakus"

gallery icon
60

Eglītis pastāstīja, ka kampaņas laikā mājaslapā "Mammamuntetiem.lv" tiks veidotas rubrikas ar ieteikumiem, kā vecākiem pavadīt laiku kopā ar bērniem. Piedāvātie risinājumi būs pieejami visiem un neprasīšot lielu finansējumu vai pat enerģiju.

Organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa sacīja, ka ir pārliecināta, ka kampaņa kopā ar tai īpaši radīto dziesmu "Esi man blakus" būs iedvesmas avots vecākiem, un liks viņiem aizdomāties par to, ka, iespējams, ar bērniem kopā pavada pārāk maz laika.

Viņa cer, kā šī kampaņa iedvesmos cilvēkus vairāk laika pavadīt kopā ar sev tuvākajiem, kā arī viņus novērtēt.