Jaunie mūziķi "Ghetto Faktorā" turpina sekot savam sapnim
Kultūra
2016. gada 26. aprīlis, 11:55

Jaunie mūziķi "Ghetto Faktorā" turpina sekot savam sapnim

Jauns.lv

Jauno izpildītāju konkurss „Ghetto Faktors” ir gatavs tā grandiozajam finālam! Pēc divām atlases kārtām, kā arī diviem koncertiem, projekts ir pietuvojies savai kulminācijai!

Atbalsti savu favorītu pusfināla koncertā klātienē 29 .aprīlī Andrejostas ielā 4a, First Dača. „Ghetto Games“ komanda visus laipni gaidīs no pulksten 19:00, bet svinīgā fināla atklāšana sāksies pulksten 20:00. Biļetes būs iespējams iegādāties pie ieejas. Vienas biļetes cena – 5 eiro.

Fināls sola pārsteigumus, jo šī ir pēdējā konkursantu iespēja parādīt, uz ko viņi ir spējīgi! Kopumā no 185 dalībniekiem ir palikuši paši mērķtiecīgākie un spēcīgākie 5 dalībnieki:

1.Taronuhi Hačjana

2. Katrīna Cīrule 

3. Mārtiņš Strods

4. Dairis Zitāns

5. Šarlote Lēnmane

Par to, kurš būs „ Ghetto Faktors” uzvarētājs lems fināla žūrija – 2013. gada „Ghetto Faktors” uzvarētāja un Latvijā pazīstama mūziķe Kristīne Prauliņa, grupas „ Triānas parks” soliste Agnese Rakovska, „Ghetto Games”, kā arī Latvijas šovbiznesa pārstāvis Renārs Zeltiņš un projekta producents Edgars Augstkalns.

Publiku pārsteigs dažādi konkursi. Par humora devu rūpēsies radošā apvienība „SPIEDIENS”.

Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu orģināldziesmu profesionālā skaņu studijā, kopā ar  Ghetto TV uzņemt dziesmas videoklipu, kā arī visas sezonas garumā tiks dota iespēja uzstāties  Ghetto Games rīkotajos pasākumos.

Šī ir pēdējā iespēja izbaudīt šī gada „ Ghetto Faktors“ konkursa atmosfēru klubā First Dača.

Jaunāko informāciju par projektu var uzzināt www.ghettofaktors.lv

„ Ghetto Games“ komanda ir gatava grandiozi noslēgt šo projektu, un gaidīs ikvienu, kurš vēlas lieliskā un muzikālā atmosfērā pavadīt piektdienas vakaru.

Regīna Zommere / Publicitātes foto