foto: Facebook
Juglas vidusskolā sēro par Saulkrastu traģēdijā mirušajiem Nilu un Aneti - pirotehniķa bērniem
Saulkrastos bojāgājusī ģimene - meita Anete, dēls Nils, tēvs Ilmārs un māte Ilze.
2017. gada 9. oktobris, 22:22

Juglas vidusskolā sēro par Saulkrastu traģēdijā mirušajiem Nilu un Aneti - pirotehniķa bērniem

Kasjauns.lv

Juglas vidusskolas direktore Aija Melle sociālajā tīklā "Facebook" ievietojusi publisku ierakstu, kurā izsakās par Saulkrastos bojā gājušo ģimeni - pazīstamo pirotehniķi Ilmāru Āboliņu, viņa sievu un biznesa partneri Ilzi, kā arī bērniem Aneti un Nilu. Nils bija Juglas vidusskolas skolēns.

"Nekas vairs nebūs kā agrāk... ," raksta direktore, "jūs dzīvi pārvērtāt par prieku, svētki skolā bija neiedomājami bez jums... 
Taču visam pamatā bija darbs, ko Tu, Ilmār, mācīji Nilam, Anetei, skolas puikām un mums, skolotājiem, radīdams sajūtu, ka viss ir iespējams, ja Tu kaut ko patiešām vēlies un esi gatavs strādāt. 
Nil, Tu biji mūsu labākais skolēns nevis labo atzīmju, bet savas vienkāršās cilvēcības dēļ."

Ir noticis neiespējamais. 
Desmitie [10.klases audzēkņi - red.] vakar staigāja gar jūru, puikas stadionā sita bumbu, mēs bijām apjukuši un nelaimīgi. 
Tagad mums katram skolā paliek savs stāsts par jums - ļoti personisks un dzīvs... Lai viegls lidojums...," vēstī Juglas vidusskolas direktore.

Traģēdijā bojāgājusī pirotehniķa Āboliņa ģimene

Cilvēki sēro par Saulkrastos bojā gājušo ģimeni - pazīstamo pirotehniķi Ilmāru Āboliņu, viņa sievu un biznesa partneri Ilzi, kā arī ...

gallery icon
27

Kā novēroja Kasjauns.lv, pie Nila Kazradža un Anetes Kazradzes profiliem internetā rindojas līdzjūtības no cilvēkiem, kas viņus pazinuši.

Jau ziņojām, ka Saulkrastos mājas eksplozijā bojā gājusi pirotehniķa Ilmāra Āboliņa ģimene - sieva Ilze, meita Anete, dēls Nils un vecmāmiņa. Nils jau kopš agriem gadiem tēvam palīdzējis salūtu organizēšanā, savukārt "Svētku aģentūru" Āboliņš vadīja kopā ar sievu. Šī aģentūra savā nišā bija būtisks spēlētājs.

Pirotehniķa Ilmāra Āboliņa māja Saulkrastos pēc traģiskā sprādziena

Pirotehniķa Ilmāra Āboliņa māja pēc traģiskā sprādziena

gallery icon
121

Kaimiņu mājas Saulkrastos, kur uzsprāga pirotehniķa Ilmāra Āboliņa nams

Kaimiņu mājas Saulkrastos, kur uzsprāga pirotehniķa Ilmāra Āboliņa nams

gallery icon
22