Meklē BMW, kas mežonīgā ātrumā traucas pa Alderiem un sabrauc suni. FOTO
Sabraukta suņa īpašnieks meklē pārgalvīgo autobraucēju, kurš mežonīgā ātrumā ar pelēku BMW nesies cauri Alderiem un sabraucis pavadā vestu suni.
112
2016. gada 26. aprīlis, 18:11

Meklē BMW, kas mežonīgā ātrumā traucas pa Alderiem un sabrauc suni. FOTO

Jauns.lv

Kāds Ādažu novadā dzīvojošs sērojošs suņa saimnieks sociālajos tīklos dalījies ar savu bēdu stāstu par sabraukto suni un meklē autovadītāju, kurš mežonīgā ātrumā traucies pa ciematu un notriecis viņa suni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aleks Skolmeistars savā „Facebook” profilā publicējis auto un suņa Reja fotogrāfiju un raksta:

„Visticamāk, šādas markas īpašnieks (BMW, pelēkā krāsā,iespējams, ka 2013. izlaiduma gada) dzīvojamās zonas teritorijā traucās ar milzīgu ātrumu un notrieca suni, kurš tika vests pavadiņā uz mājām. Autovadītājs pat neapstājās un aizlidoja tālāk! Tas notika sestdien, 23. aprīlī, ap pulksten 22.00 Alderos, Kanāla ielā. Mašīna tika bojāta, precīzāk - priekšējās daļas sāns. Ja kāds spēj palīdzēt atrast vainīgo, tad atlīdzība garantēta. Īpašnieks, iespējams, dzīvo Ādažu novadā”. Visi tiek aicināti dalīties ar šo ziņu, lai varētu atrast pārgalvīgo autobraucēju.

Ādažu pašvaldības policijas priekšnieks Oskars Feldmanis Kasjauns.lv pastāstīja, ka suņa īpašnieki kārtības sargus ir informējuši par negadījumu. Bet vaininieks nav zināms. Pārgalvīgo autovadītāju nav izdevies notver, jo nav zināms auto numurs. Policisti arī esot pārbaudījuši videonovērošanas uzņemto materiālu un suņa īpašnieka aprakstīto auto nav pamanījuši.

Kasjauns/lv/Foto: „Facebook”