Lietuvas pilsonis, melojot par avarējušu dēlu, no sirmgalves Daugavpilī cenšas izkrāpt 3000 eiro
Zvanītāji uzdevušies par policistiem, sievietei pavēstot, ka viņas dēls izraisījis ceļu satiksmes negadījumu un viņam draud nepatikšanas.
112
2016. gada 27. aprīlis, 23:17

Lietuvas pilsonis, melojot par avarējušu dēlu, no sirmgalves Daugavpilī cenšas izkrāpt 3000 eiro

Jauns.lv

Daugavpilī aizturēts Lietuvas pilsonis par 3000 eiro izkrāpšanu no kādas gados vecas sievietes, aģentūru BNS informēja policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Zvanītāji uzdevušies par policistiem, sievietei pavēstot, ka viņas dēls izraisījis ceļu satiksmes negadījumu un viņam draud nepatikšanas. Viltus policists informēja sievieti, ka no nepatikšanām var izvairīties, bet tam nepieciešama nauda. Sirmgalve piekrita samaksāt 3000 eiro.

Brīdī, kad pie sievietes mājās pakaļ naudai ieradās kāds vīrietis, policijas darbiniekiem izdevās viņu aizturēt. Tika noskaidrots, ka aizturētais ir Lietuvas pilsonis, 1967.gadā dzimis vīrietis. Trešdien tiesa lemj par apcietinājuma piemērošanu.

Laizāne uzsver, ka jau vairākas reizes policija brīdinājusi iedzīvotājus par šāda veida krāpšanām, kas ik pa laikam notiek ne tikai Latgalē. Krāpnieku noziedzīga shēma nemainās jau daudzus gadus, taču joprojām kāds upuris iekrīt viņu lamatās.

BNS/Foto: Shutterstock