Neo būs viens no Kaimiņa partijas dibinātājiem
Atbildot uz jautājumu, kāpēc viņš nolēma pievienoties Kaimiņa partijai, Neo sacīja, ka viņa "personiskā pieredze un vēl jo vairāk pēdējo gadu varnešu iniciētie un neceļos vedošie procesi valstī liek domāt un izvēlēties".
Politika
2016. gada 28. aprīlis, 16:47

Neo būs viens no Kaimiņa partijas dibinātājiem

Jauns.lv

Latvijas Universitātes pētnieks Ilmārs Poikāns jeb Neo būs viens no Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa partijas dibinātājiem, apstiprināja pats Poikāns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš norādīja, ka plāno iesaistīties partijā KPV, kuru iecerēts dibināt 3.maijā, kā arī būs viens no partijas dibinātājiem.

Taujāts, vai plāno iesaistīties aktīvajā politikā un kandidēt vēlēšanās, Poikāns sacīja, ka iestāšanos partijā vai kandidēšanu vēlēšanās uzskata nevis par pašmērķi, bet gan līdzekli, lai, aktīvi rīkojoties, sasniegtu mērķus. Tomēr Poikāns ir gatavs kandidēt vēlēšanās, bet piebilst, ka ir daudz darāmā arī bez tā.

Savukārt, atbildot uz jautājumu, kāpēc viņš nolēma pievienoties Kaimiņa partijai, pētnieks sacīja, ka viņa "personiskā pieredze un vēl jo vairāk pēdējo gadu varnešu iniciētie un neceļos vedošie procesi valstī liek domāt un izvēlēties". Poikāns norāda, ka neredz iespēju paveikt kaut ko reālu, iestājoties kādā no jau esošajām partijām, tomēr, iepazīstoties ar plānotās partijas kopienas cilvēkiem, vērtībām un mērķiem, pētnieks secinājis, ka viņam ar šiem cilvēkiem ir daudz kopīga.

Jau ziņots, ka pie frakcijām nepiederošais Saeimas deputāts Kaimiņš oficiāli pieteicis partijas dibināšanas dienu. 3.maijā Lielajā ģildē notiks biedrības "Kam pieder valsts" rīkotā politiskās partijas dibināšana. Paredzēts arī apstiprināt partijas darbību reglamentējošos dokumentus un ievēlēt partijas pārvaldes institūcijas.

LETA / Foto: Edijs Pālens, Evija Trifanova/LETA