foto: LETA
"Es jau pieņēmu, ka būšu miljonārs!" Rīdzinieks laimē vairāk nekā 273 500 eiro
Eiro banknotes.
Sabiedrība
2017. gada 21. septembris, 14:35

"Es jau pieņēmu, ka būšu miljonārs!" Rīdzinieks laimē vairāk nekā 273 500 eiro

Kasjauns.lv / LETA

Loterijas "Vikinglotto" 20.septembra izlozē Latvijā laimēti 273 520,3 eiro, informēja VAS "Latvijas loto" pārstāvji. Laimīgā kvīts ar trim spēles variantiem uz vienu izlozi iegādāta internetā par 2,4 eiro.

Laimētājs ceturtdienas rītā bija ieradies "Latvijas loto", lai noformētu laimestu. Laimētājs ir apmēram 40 gadu vecs rīdzinieks, kurš lūdzis saglabāt pilnīgu viņa anonimitāti.

“Nevienam neesmu stāstījis par laimestu un tuvākajā laikā neplānoju to darīt. Vispirms nokārtošu kredītsaistības par dzīvokli un automašīnu. Pēc tam izdomāšu, kā investēt, lai nauda vairotu naudu,” atklājis rīdzinieks. 

Viņš atklāj, ka ir darba ņēmējs tranzīta nozares uzņēmumā. 

“Es jau sen pieņēmu, ka būšu miljonārs – ar loterijas vai darba palīdzību, nezinu, bet pie sava miljona es tikšu,” viņš saka.
Darbs viņam patīk, no tā neatteiksies. Gribētos uzsākt arī savu biznesu – vai nu veikalu, vai ar automašīnām saistītu rūpalu. “Tagad gan laikam paņemšu īsu atvaļinājumu. Atpūtīšos, gribas kaut kur aizceļot.” 

"Latvijas loto" kapitāldaļu turētāja ir Finanšu ministrija. "Latvijas loto" vispārējais stratēģiskais mērķis ir starptautiski atzītā sociālās atbildības, drošības un kvalitātes līmenī organizēt licencētas spēles, nodrošinot augstākas kvalitātes standartu un sabiedrības interešu un spēlētāju tiesību aizsardzību Latvijā.