Premjera Kučinska biroja vadītājs cierē uz augstu amatu Rīgas lidostā. VIDEO
Uz lidosta "Rīga" padomi pretendē premjera biroja vadītājs Māris Krastiņš (attēlā centrā).
Sabiedrība
2016. gada 29. aprīlis, 22:30

Premjera Kučinska biroja vadītājs cierē uz augstu amatu Rīgas lidostā. VIDEO

Jauns.lv

Konkursā uz lidostas "Rīga" padomes locekļa amatu pretendē arī Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) biroja vadītājs Māris Krastiņš, šovakar vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Krastiņš norādījis, ka nav nevienas partijas biedrs, līdz ar to ir tiesīgs pretendēt uz minēto amatu, bet iecelšanas gadījumā viņš varētu abus amatus apvienot. Tikmēr Kučinskis LTV atzina, ka biroja vadītājs viņu informējis par dalību konkursā, taču abu amatu saglabāšanu viņš nesteidzas solīt.

"Viņš mani ir informējis, ka iesniedzis savu pieteikumu, un mēs to pārrunāsim. No vienas puses, tas varētu dot kaut kādus plusus, bet ir arī mīnusi. Tas ir tuvāko dienu jautājums," sacīja Kučinskis.

Konkursā piedaloties arī bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts un aviācijas eksperts Tālis Linkaits. Patlaban atlases komisija sākusi pārrunas ar potenciālajiem padomes locekļiem. Tās noritēs līdz pat nākamās nedēļas beigām. Kā ziņots, krīzes laikā likvidētās lielo valsts uzņēmumu padomes daļā kapitālsabiedrību darbu varētu atsākt pavasara beigās vai vasarā.

Sižets par Māra Krastiņa vēlmi strādāt lidostas vadībā:


LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA