Pamatīgi piedzēries garnadzis Lāčplēša ielā zog riteni un saka, ka neko neatceras
Garnadzis policistiem teicis, ka zādzības faktu neatceras.
112
2016. gada 3. maijs, 09:09

Pamatīgi piedzēries garnadzis Lāčplēša ielā zog riteni un saka, ka neko neatceras

Jauns.lv

Rīgā, Lāčplēša ielā, likumsargi notvēruši velosipēda zagli, kurš bija četru promiļu reibumā.

Sestdien, 30.aprīlī, ap plkst.20.00 Rīgā, Lāčplēša ielā kāds aculiecinieks pamanīja iereibušu vīrieti, kurš zog uz ielas atstātu velosipēdu. Par notikušo aculiecinieks paziņoja policijai.

Notikuma vietā ieradās patruļpolicisti, kuri, noskaidrojuši iespējamā likumpārkāpēja pazīmes, uzsāka viņa meklēšanu. Netālu no notikuma vietas 1977.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts ar nozagto velosipēdu.

Nozieguma izdarīšanas brīdī vīrietis bijis četru promiļu alkohola reibumā. Aizdomās turamais apgalvo, ka izdarīto neatceras.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš vienu reizi krimināli sodīts par zādzību, kas izdarītā alkohola reibumā. Tāpat viņam ir vairākas administratīvās sodāmības par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibumā stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu.

Saistībā ar 30.aprīlī izdarīto likumpārkāpumu pret 1977. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

BNS/Foto: Shutterstock