Līdz 30. septembrim turpinās pieteikšanās studijām Biznesa augstskolā "Turība"
Sabiedrība
2017. gada 27. septembris, 13:00

Līdz 30. septembrim turpinās pieteikšanās studijām Biznesa augstskolā "Turība"

Karlīna Timofejeva

Vēl joprojām iespējams pieteikties studijām neklātienē, vakarā un studijām angļu valodā Biznesa augstskolā "Turība". Studēt gribētāji, kuri vēl tikai gatavojas iestāties bakalaura un maģistra studiju programmās vai plāno studēt angļu valodā, tiek gaidīti augstskolā līdz pat 30. septembrim.

Īpaši aicināti pretendenti, kuri var pretendēt uz augstskolas piedāvātajām studiju maksas atlaidēm – Studē ar ģimeni, Absolventa radinieks, Uzņēmuma rekomendācija, Progresīvā absolventu – nodrošinot izdevīgākus nosacījumus augstākās izglītības iegūšanai. Atlaides katru gadu saņem aptuveni trešdaļa studentu.

Biznesa augstskola "Turība" bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas piedāvā apgūt angļu valodā, dodot iespēju studēt kopā ar topošajiem tūrisma, uzņēmējdarbības vadības un komunikācijas speciālistiem no 33 pasaules valstīm. Studijas angļu valodā augstskolā sāksies no oktobra, kad Latvijā būs ieradušies lielākā daļa jauno "Turības" studentu no ārvalstīm.
Pēc 31. augusta studijām var pieteikties arī koledžas un doktora studiju programmās.

Plašāka informācija par studiju iespējām Biznesa augstskolas "Turība" profesionālā bakalaura studiju programmās vakaros vai neklātienē atrodama augstskolas mājas lapas www.turiba.lv sadaļā Studē bakalauru, par studiju iespējām profesionālā maģistra programmās informācija pieejama sadaļā Studē maģistrantūrā.

"Turība" - praktiski labākā augstskola Latvijā!