Neatkarības dienas velomaratona laikā Jūrmalā noteikti satiksmes ierobežojumi
Trešdien, 4.maijā no plkst. 09:30 līdz plkst. 17:00 būs slēgta satiksmes kustība Dzintaru prospektā posmā no Turaidas ielas līdz Lazdonas ielai, Turaidas ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Ikšķiles ielā posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai, Raunas ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Ikšķiles ielai.
Novadu ziņas
2016. gada 3. maijs, 15:42

Neatkarības dienas velomaratona laikā Jūrmalā noteikti satiksmes ierobežojumi

Jauns.lv

Trešdien, 4. maijā, notiks Neatkarības dienas velomaratons Jūrmalā. Velomaratona laikā Jūrmalā noteiktas izmaiņas satiksmes organizācijā, paredzot ierobežojumus automašīnu satiksmei un novietošanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No otrdienas, 3.maija plkst.12:00 līdz trešdienas, 4.maija plkst. 17:00

aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana

Dzintaru prospektā no Turaidas ielas līdz Krišjāņa Barona iela, Turaidas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Ikšķiles ielas posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai, Raunas ielas posmā no Ikšķiles ielas līdz Smiltenes ielai, Ļaudonas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Dzintaru Mežaparkam, Lazdonas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Dzintaru Mežaparkam, Meža prospekta posmā no Rīgas ielas līdz O.Kalpaka prospektam, O.Kalpaka prospekta posmā no Meža prospekta līdz Vikingu ielai, Vikingu ielas posmā no O. Kalpaka prospekta līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielas posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam, Bulduru prospekta posmā no Jūrnieku ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Krišjāņa Barona ielas posmā no Bulduru prospekta līdz Dzintaru prospektam, Lienes ielas posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai, Jomas ielas posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam, Zigfrīda Meierovica prospekta posmā no Jomas ielas līdz Dubultu prospektam, Dubultu prospekta posmā no Zigfrīda Meierovica prospekta līdz Mellužu prospektam, Mellužu prospekta posmā no Dubultu prospekta līdz Asaru prospektam, Asaru prospekta posmā no Mellužu prospekta līdz Talsu šosejai, Meža prospekta posmā no Turaidas ielas līdz Rīgas ielai, Lienes ielas posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai, Jomas ielas posmā no Lienes ielas līdz Z.A. Meierovica prospektam.

Trešdien, 4.maijā no plkst. 09:30 līdz plkst. 17:00 būs

slēgta satiksmes kustība

Dzintaru prospektā posmā no Turaidas ielas līdz Lazdonas ielai, Turaidas ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Ikšķiles ielā posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai, Raunas ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Ikšķiles ielai.

Trešdien, 4.maijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 13:00  un no plkst. 12:00 līdz plkst. 13:00 būs

slēgta satiksmes kustība

Talsu šosejā posmā no Asaru prospekta līdz Jaunķemeru ceļam.

Trešdien, 4.maijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:30 būs

slēgta satiksmes kustība

Zigfrīda Meierovica prospektā posmā no Jomas ielas līdz Dubultu prospektam vienā joslā virzienā uz Kauguriem, Dubultu prospektā posmā no Zigfrīda Meierovica prospekta līdz Mellužu prospektam vienā joslā virzienā uz Kauguriem, Lienes ielā posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai vienā joslā virzienā uz Kauguriem, Jomas ielā posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam vienā joslā virzienā uz Kauguriem, Meža prospektā posmā no Turaidas ielas līdz Rīgas ielai vienā joslā virzienā uz Kauguriem, Talsu šoseja posmā no Asaru prospekta līdz Staiceles ielai, Ventspils šoseja posmā no Staiceles ielas līdz Asaru prospektam.

Trešdien, 4.maijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00 būs

ierobežota transportlīdzekļu kustība

, izņemot operatīvo un organizatoru licencēto transportlīdzekļu, Dzintaru prospektā posmā no Lazdonas ielas līdz Piestātnes ielai, Turaidas ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Meža prospektā posmā no Turaidas ielas līdz O. Kalpaka prospektam, O. Kalpaka prospektā posmā no Meža prospekta līdz Vikingu ielai, Vikingu ielā no O. Kalpaka prospekta līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielā posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam, Bulduru prospektā posmā no Jūrnieku ielas līdz Kr. Barona ielai, Krišjāņa Barona ielā posmā no Bulduru līdz Dzintaru prospektam, Dzintaru prospektā posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Piestātnes ielai, Mellužu prospektā posmā no Dubultu prospekta līdz Asaru prospektam, Asaru prospektā posmā no Mellužu prospekta līdz Talsu šosejai, Talsu šosejā posmā no Asaru prospekta līdz Kolkas ielai.

Trešdien, 4.maijā no plkst. 09:30 līdz plkst. 16:30 būs

atļauta divvirzienu satiksmes kustība

Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz Pliekšāna ielai.

No otrdienas, 3.maija plkst. 20:00 līdz trešdienas, 4.maija plkst. 17:00 būs

aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana

autostāvvietā Dzintaru Mežaparkā starp Ļaudonas un Lazdonas ielām, kā arī Skujienes ielā pie Dzintaru Mežaparka.

Transportlīdzekļi, kuri būs novietoti aizliegtajās vietās un traucēs pasākumam, ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības policijas starpniecību tiks pārvietoti uz citām stāvēšanai atļautām vietām.

Izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Trešdien, 4.maijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 15:30 būs pārcelta sabiedriskā transporta pieturvieta no Dubultu prospekta uz Strēlnieku prospektu virzienā no centra uz Kauguriem, kā arī aizklātas Kļavu ielas, Lielupes ielas, Jaundubulti, Raiņa priedes, Pumpuri, Mellužu estrāde sabiedriskā transporta pieturas  uz Dubultu prospekta.

Turpinot pērn iesākto tradīciju, arī šā gada 4.maijā Jūrmala aicina uz grandiozu sporta un veselīga dzīvesveida pasākumu – Neatkarības dienas velobraucienu Jūrmalā. Velobrauciens norisināsies par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 26. gadadienai. 

Jūrmalas pašvaldība un Neatkarības dienas velobrauciena organizatori Alpha Baltic Sport atvainojas jūrmalniekiem un pilsētas viesiem par sagādātajām neērtībām.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto / maratoni.lv