Sieviete sola vīrietim intīma rakstura pakalpojumus, bet vēlāk viņu apzog
Pret sievieti uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā.
112
2016. gada 3. maijs, 20:58

Sieviete sola vīrietim intīma rakstura pakalpojumus, bet vēlāk viņu apzog

Jauns.lv

Likumsargi aizturējuši kādu sievieti, kura vīrietim bija solījusi sniegt intīma rakstura pakalpojumus, bet pēc tam apzagusi, informēja Valsts policijā.

Policija informē, ka 9.aprīlī ap plkst.19.00 Valsts policijā vērsās vīrietis, kurš Centrālajā stacijā esot iepazinies ar kādu sievieti. Iepazītā dāma solījusi viņam netālu esošajā viesnīcā sniegt intīma rakstura pakalpojumus, taču savu solījumu nav pildījusi, turklāt viņu apzagusi. Cietušajam nozagts mobilais telefons, maks ar 150 eiro, dokumenti un kredītkarte. Likumpārkāpēja no notikuma vietas aizbēgusi.

Valsts policija noskaidroja aizdomās turamās identitāti un uzsāka viņas meklēšanu. Pirmdien, 2.maijā, pirms pusdienas laika Rīgas Latgales iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Rīgas reģiona kriminālpolicistiem aizdomās turamo 1978.gadā dzimušo sievieti Centrāltirgus apkaimē aizturēja.

Aizturētā jau iepriekš sodīta par narkotisko vielu lietošanu un zādzībām nelielā apmērā.

Saistībā ar notikušo pret 1978.gadā dzimušo sievieti uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

BNS/Foto: Shutterstock