foto: LETA
Muceniekos tapis jauns rotaļu laukums bēgļu bērniem un vietējiem
Centra iemītnieki piedalās ar ASV karavīru un ASV vēstniecības Latvijā darbinieku atbalstu veidotā spēļu laukuma blakus patvēruma meklētāju izmitināšanas centram "Mucenieki" atklāšanas pasākumā.
Novadu ziņas
2017. gada 22. augusts, 15:08

Muceniekos tapis jauns rotaļu laukums bēgļu bērniem un vietējiem

LETA

Šodien Muceniekos plkst.10 notika jauna spēļu laukuma atklāšana.

Muceniekos atklāj jaunu rotaļu laukumu

Ar ASV karavīru un ASV vēstniecības Latvijā darbinieku atbalstu veidotais spēļu laukums blakus patvēruma meklētāju izmitināšanas centram "Mucenieki".

gallery icon
32

Pasākumā piedalījās ASV vēstniecības Latvijā, Ropažu novada domes, patvēruma meklētāju izmitināšanas centra "Mucenieki" un sponsoru pārstāvji. Vēstniecībā norāda, ka spēļu laukuma izmaksas ir 25 000 eiro un tā celtniecībā piedalījās ASV karavīri un ASV vēstniecības Latvijā darbinieki.

Vēstniecībā skaidro, ka spēļu laukums ir kopīga Ropažu novada domes, patvēruma meklētāju izmitināšanas centra 'Mucenieki" un ASV vēstniecības Latvijā iniciatīva, kas realizējusies, pateicoties vairāku uzņēmumu, institūciju un privātpersonu atbalstam.

Vēstniecībā uzsvēra, ka spēļu laukums būs atvērts visiem Mucenieku ciemata iedzīvotājiem.

Muceniekos atklāts jauns multifunkcionālais centrs "Bundulīši".

Mucenieku komplekss “Bundulīši” izmaksājis 1,8 miljonus eiro. Tajā paredzēta vieta 200 patvēruma meklētājiem, turklāt ēkas pirmajā stāvā un pagrabā ierīkots ...

gallery icon
58

Muceniekos attīsta infrastruktūru nelegālo imigrantu un patvēruma meklētāju uzturēšanai

Tikmēr Marina Heniņa pauž, ka Mucenieku ciema iedzīvotājus Ropažu novada dome ir aizmirsusi - pirms 20 gadiem solītais bērnudārzs tā ...

gallery icon
9