foto: Valsts policija
Ventspilī no slimnīcas pazudušais Guntis, kurš nespēj orientēties laikā un telpā, atradies Kuldīgā
Guntis Priede veselības stāvokļa dēļ slikti orientējas laikā un telpā.
Sabiedrība
2017. gada 21. augusts, 15:26

Ventspilī no slimnīcas pazudušais Guntis, kurš nespēj orientēties laikā un telpā, atradies Kuldīgā

Kasjauns.lv

Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka vakar, 20.augustā, laka posmā no 07:00 – 07:30 no SIA “Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas” Ventspilī, Inženieru ielā, patvaļīgi izgājis Guntis Priede, dzimis 1957.gadā, un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma, portālu Kasjauns.lv informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē. Vīrietis ir atradies Kuldīgā un tiks nodots medicīnas darbinieku aprūpē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrietis bija ģērbies melnā T-kreklā un, iespējams, virsjakā un melnās biksēs. Augums – 1,75, kalsnas miesas uzbūves, melni, iesirmi mati.

Vīrietis 18.augustā no Talsu novada tika nogādāts medicīnas iestādē, jo bija uz ielas un nav sapratis, kur atrodas. Neatliekamo medicīnisko palīdzību izsauca apkārtējie iedzīvotāji. Vīrietis veselības stāvokļa dēļ slikti orientējas laikā un telpā.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija par vīrieša atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam Jūs par to informēt Valsts policiju pa tālruni 63604747, 110 vai vērsties tuvākajā Valsts policijas iestādē.