foto: Google Maps
Slēgts "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centru Kurzemes prospektā
Runā Rīga
2017. gada 16. augusts, 14:40

Slēgts "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centru Kurzemes prospektā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

“Rīgas satiksme” informē, ka 17. un 18. augustā klientu apkalpošanas centrs Kurzemes prospektā 137 būs slēgts, lai pārceltos uz jaunām telpām. Norādām, ka turpmāk tas atradīsies ēkas otrā pusē un tiks atvērts 19. augustā.

Informējam, ka citu “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centru darbībā izmaiņu nebūs. Tie atrodas: Brīvības ielā 49/53, Brīvības ielā 191, Brīvības gatvē 384b, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1 un Vienības gatvē 117a. Klientu apkalpošanas centru darba laikus un atrašanās vietas var apskatīt “Rīgas satiksmes” mājaslapā www.rigassatiksme.lv.

„Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros var pieteikties un saņemt personalizētos un nepersonalizētos e-talonus, Rīdzinieku kartes, Skolēnu e kartes, veikt to nomaiņu, tāpat iespējams noformēt vai pagarināt atlaides saņēmēja statusu, kā arī risināt dažādus citus jautājumus.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.