foto: Rīgas pašvaldības policija
Atrasta bezvēsts pazudusi sieviete, kura vairākus mēnešus slēpās no vīra
112
2017. gada 11. augusts, 17:40

Atrasta bezvēsts pazudusi sieviete, kura vairākus mēnešus slēpās no vīra

Kasjauns.lv

9.augustā neilgi pēc pulksten 18.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no kāda Rīgas pašvaldības policijas mobilās aplikācijas lietotāja par automašīnu Āgenskalnā, kura esot novietota uz ietves.

Ierodoties notikuma vietā, mobilās aplikācijas ziņotāja sniegtā informācija apstiprinājās – uz ietves konstatēts tumšas krāsas “Audi” markas transportlīdzeklis. Policisti devās pie automašīnas, kur pie viņiem piesteidzās kāda sieviete. Jaunkundze skaidroja, ka ir transportlīdzekļa īpašniece.

Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā atklājās, ka 27 gadus vecā autovadītāja ir izsludināta meklēšanā kā bezvēsts pazudusī. Par sievietes prombūtni ziņojis viņas vīrs. 

Notikuma vietā noskaidrots, ka sieviete no vīra šķiras un abu starpā ir izveidojies ilgstošs konflikts par kopīgā bērna aizgādību, tāpēc nolēmusi pazust no viņa redzesloka. Tāpat noskaidrots, ka ar sievieti jau iepriekš veiktas pārrunas par tēva tiesībām satikt bērnu. 

Ar pārkāpēju veiktas preventīva rakstura pārrunas saistībā ar ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, savukārt par viņas izvairīšanos no laulātā nozīmēts laiks, kad jāierodas Valsts policijā informācijas sniegšanai.