Kā Igaunijas prezidenta kanceleja komentē kutelīgo jautājumu par Ievas Ilvesas grūtniecību
Igaunijas prezidenta kanceleja paziņojusi, ka pagaidām nav iemesla runām par to, ka valsts pirmā lēdija Ieva Ilvesa varētu būt bērniņa gaidās.
Sabiedrība
2016. gada 7. maijs, 07:01

Kā Igaunijas prezidenta kanceleja komentē kutelīgo jautājumu par Ievas Ilvesas grūtniecību

Jauns.lv

Igaunijas prezidenta preses sekretārs Tomass Sildams sniedzis oficiālu atbildi uz pēdējās dienās izskanējušām runām par pirmās lēdijas Ievas Ilvesas iespējamo grūtniecību. Jāteic, ka Sildams visnotaļ diplomātiski atbildējis uz kutelīgo jautājumi – tieši nepasakot ne jā, ne nē.

„Ja prezidenta ģimenes dzīvē notiktu kaut kas tik tiešām svarīgs, kanceleja par to noteikti paziņotu. Tagad iemeslu tam nav,” Sildama teikto citē portāls postimees.ee.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka nedēļas sākumā Igaunijas pirmais pāris bija devies vizītē uz Narvu un tur vērīgākie fotogrāfi ievēroja, ka prezidentes kundzes figūra varētu liecināt par to, ka viņa ir bērniņa gaidībās. Protams, skaidri to nevarēja manīt, bet igauņu dzeltenā prese uzreiz izteica minējumus, ka Ilvesa varētu būt mantinieka gaidībās.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka šī gada 2. janvārī Igaunijā, Hallistes baznīcā, salaulājās Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdne Ieva Kupce. Ilvesam tās bija trešās, bet Kupcei pirmās laulības. Abiem no iepriekšējās attiecībām jau ir bērni.

 

Kasjauns.lv/Foto: Igaunijas prezidenta kanceleja