Publiskota Cēsu mēra Jāņa Rozenberga ienākumu deklarācija
Cēsu mērs Rozenbergs deklarējis parādsaistības vairāk nekā 110 000 eiro apmērā.
Novadu ziņas
2016. gada 7. maijs, 16:20

Publiskota Cēsu mēra Jāņa Rozenberga ienākumu deklarācija

Jauns.lv

Cēsu novada domes priekšsēdētāja Jāņa Rozenberga (V) parādsaistības pērn ir sasniegušas 110 935 eiro, kas ir par 1322 eiro vairāk nekā gadu iepriekš, liecina valsts amatpersonas deklarācija par 2015.gadu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par darbu Cēsu novada pašvaldībā mērs pērn saņēmis 30 476 eiro, par lektora darbu Vidzemes Augstskolā - 4259 eiro, no AS CATA saņemti 5122 eiro, kompensācijā no "Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH" pašvaldības priekšsēdētājs saņēmis kompensāciju 1734 eiro apmērā, savukārt no AS "SEB banka" procentu veidā - 3,77 eiro. Bankā Rozenbergam ir 8209 eiro uzkrājumi.

Rozenbergs ir ne tikai Cēsu novada domes priekšsēdētājs un deputāts, bet arī Vidzemes plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis, SIA "Cēsu olimpiskais centrs", SIA "Cēsu tirgus" un SIA "Cēsu klīnika" kapitāldaļu turētāja pārstāvis, darbojas Cēsu novada domes Attīstības un teritorijas plānošanas komisijā, ir zemes komisijas loceklis, padomes loceklis AS CATA, lektors Vidzemes Augstskolā un nodibinājuma "Vidzemes Augstskolas fonds" padomes priekšsēdētājs.

Pērn Rozenbergs izsniedzis aizdevumu 9000 eiro apmērā, kā arī veicis pirkumu 14 500 eiro apmērā un pārdevumu 1600 eiro apmērā.

Tāpat priekšsēdētājs norādījis, ka viņam ir uzkrāti līdzekļi dzīvības apdrošināšanā.

Rozenberga īpašumā ir zeme un dzīvojamā māja Cēsīs, kā arī automašīna "Volkswagen Passat".

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA