foto: ekrānuzņēmums no video
Ar maskām un rokudzelžiem. Policija pārbauda video, kurā redzama cilvēka nolaupīšana Jelgavā
Par vecpuišu ballītes joku tagad var nākties atbildēt likuma priekšā.
112
2017. gada 29. jūlijs, 11:39

Ar maskām un rokudzelžiem. Policija pārbauda video, kurā redzama cilvēka nolaupīšana Jelgavā

Kasjauns.lv / LETA

Valsts policija (VP) pārbaudījusi internetā nonākuši videomateriālu, kurā redzams, kā melnā tērpti vīrieši Jelgavā bez atpazīšanas zīmēm, iespējams, nolaupa citu vīrieti, taču noskaidrojies, ka notikušais, visticamāk, ir bijis tikai inscenējums, svinot vecpuišu ballīti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā ziņo VP, piektdien sociālajos tīklos tika ievietots kāda aculiecinieka uzņemts videomateriāls, kurā redzams, kā vairāki vīrieši, tērpušies melnā apģērbā bez atpazīšanas zīmēm un maskās, no kādas automašīnas izvelk ārā citu vīrieti un viņu it kā nolaupa, aizvedot ar mikroautobusu.

Pārbaudot, vai videomateriālā redzamās darbības nav cilvēka nolaupīšana, VP Zemgales reģiona pārvalde jau piektdien noskaidroja šķietami cietušā vīrieša personību. Policijai kļuva zināms, ka šajā dienā vīrietim ar draugiem bijusi sarīkota vecpuišu ballīte, līdz ar to šķietamā nolaupīšana, visticamāk, bijis inscenējums.

Likumsargi gan vēl centīsies iegūt pilnīgāku informāciju par notikušo un izvērtēs, vai izdarītajā nav saskatāms likumpārkāpums.