Gan mazi, gan lieli pievieno apsveikumus Mātes dienas mīļvārdu kokā. FOTO
Šāds pasākums Vērmanes dārzā norisinās jau trešo gadu.
Sabiedrība
2016. gada 8. maijs, 13:51

Gan mazi, gan lieli pievieno apsveikumus Mātes dienas mīļvārdu kokā. FOTO

Jauns.lv

Gan pavisam mazi bērni, gan arī lielāki cilvēki Vērmanes dārzā izmanto iespēju iekārt apsveikumu simboliskajā Mātes dienas mīļvārdu kokā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Teltī Vērmanes dārzā māmiņām veltītos apsveikumus pārsvarā darina pavisam mazi bērni, taču iespēju šādā veidā pateikt "paldies" savai mammai izmantoja arī vairāki pusaudži un pieaugušie.,

Pirmajā pasākuma stundā neliela rinda bija izveidojusies pie telts, kurā bija iespējams uzņemt individuālas vai ģimenes momentfotogrāfijas, sevi un savus tuviniekus izdaiļojot ar dažādiem aksesuāriem - parūkām, saulesbrillēm, cepurēm. Šī iespēja piesaistīja pieaugušos, taču mazajos Vērmanes dārza apmeklētājos vislielāko interesi raisīja piepūšamās atrakcijas.

Savukārt gados vecākā paaudze izmantoja iespēju rāmi sēdēt uz soliņiem un klausīties Vērmanes dārzā notiekošo koncertu. Kopumā Vērmanes dārzā valdīja līksma un pozitīva gaisotne.

Pasākuma rīkotāju pārstāvis Niks Volmārs sacīja, ka aktivitātes Vērmanes dārzā notiks līdz plkst.18 un dienas gaitā tās varētu piesaistīt vairākus tūkstošus cilvēku. Šāds pasākums Vērmanes dārzā norisinās jau trešo gadu.


BNS / Foto: LETA