Pie Uzvaras pieminekļa šodien svin 9. maiju. Pārdaugavā vērienīgi satiksmes ierobežojumi
Svinību dēļ šoferiem būs neērtības: apstāties un novietot auto nevarēs teju nevienā ielā tuvējā Pārdaugavā.
Runā Rīga
2016. gada 9. maijs, 07:59

Pie Uzvaras pieminekļa šodien svin 9. maiju. Pārdaugavā vērienīgi satiksmes ierobežojumi

Jauns.lv

Saistībā ar 9.maija pasākumiem šodien Pārdaugavā ir noteikti satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau no vakardienas plkst.15 līdz 9.maija plkst.24 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Raņķa dambja abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, Slokas ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, Bāriņu ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Eduarda Smiļģa ielai, Uzvaras bulvāra abās pusēs, posmā no Slokas ielas līdz Ojāra Vācieša ielai, Ojāra Vācieša ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Mazajai Nometņu ielai, kā arī Mazās Nometņu ielas abās pusēs, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Liepājas ielai.

Laikā no 8.maija plkst.18 līdz šodienas plkst.17 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Slokas ielas abās pusēs, posmā no Kalnciema ielas līdz Aleksandra Grīna bulvārim.

Šodien no plkst.16 līdz plkst.18 notiks gājiens pa maršrutu Kalnciema ielas un Slokas ielas krustojums, Slokas iela, Uzvaras parks, šķērsojot Bāriņu ielu. Pasākuma laikā policija nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs gājēju kustību un transportlīdzekļu satiksmi šajā maršrutā.

LETA/ Foto: LETA