foto: Facebook
Ārsti par Aijas Eriņas dzīvību cīnījušies veselu stundu
Aija Eriņa (1985-2017).
Sabiedrība
2017. gada 21. jūlijs, 16:40

Ārsti par Aijas Eriņas dzīvību cīnījušies veselu stundu

Jauns.lv

Latgaliešu dziedātāja, šova "Dziedošās ģimenes" spilgtā pārstāve Aija Eriņa mira pēc tam, kad ātrās palīdzības brigāde stundas garumā bija cīnījusies par jaunās sievietes dzīvību, portālam Kasjauns.lv atklāja Aijas māsa Agnese Eriņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka 32 gadus vecā dziedātāja Aija Eriņa pēkšņi tika aizsaukta mūžībā 19.jūlijā.

"Ārstu brigādes slēdziens pēc stundu ilgas cīņas par Aijas dzīvību - plaušu asinsvadu trombs," skaidroja dziedātājas māsa, "un viņa mira savās mājās Dricānos".

"Tas arī viss, ko vēlējāmies pateikt," pauda māsa.

Māsa aicina visus skatuves dziedošos un spēlējošos cilvēkus pirmdien, 24. jūlijā, no plkst.12 līdz plkst. 14 pieminēt un atdot pēdējo godu Aijai.

Jau vēstījām, ka  Aija Eriņa dzimusi muzikālajā Eriņu ģimenē Rēzeknes novada Dricānu pagastā. Pirmais televīzijas projekts, kurā Aija piedalījās, bija “Latvijas talants 2008”, kurā uzvarēja un balvā ieguva iespēju desmit mēnešus apgūt vokālās iemaņas Londonā, vēstī portāls la.lv.

Aija Eriņa absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes politikas zinātnes studiju programmu, strādājusi portālos diena.lv un lsm.lv par kultūras ziņu redaktori, tāpat strādājusi arī Latgales vēstniecībā “Gors”.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Aijas Eriņas ģimenei, draugiem un kolēģiem!