foto: LETA
Ejot atvaļinājumā, Kučinskis Dūklavam savus pienākumus vairs neuztic
Premjers atvaļinājuma laikā savus pienākumus šoreiz uzticējis Reizniecei-Ozolai un Bergmanim, nevis Dūklavam, kā bija ierasts.
Politika
2017. gada 21. jūlijs, 07:49

Ejot atvaļinājumā, Kučinskis Dūklavam savus pienākumus vairs neuztic

Kasjauns.lv / LETA

Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) ikgadējā atvaļinājuma laikā viņa pienākumus uzņemsies finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) un aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS), liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Premjers plāno doties ikgadējā atvaļinājumā no nākamās nedēļas - no 24.jūlija līdz 6.augustam. Tiesa, divas dienas - 25. un 27.jūlijā, kad notiks valdības un Saeimas sēdes nodokļu reformas apstiprināšanai, - Kučinskis strādās.

Reizniece-Ozola premjera pienākumus uzņemsies vienu dienu - 24.jūlijā, savukārt no 26.jūlija līdz 6.augustam premjera aizvietotājs būs Bergmanis.

Iepriekš, dodoties atvaļinājumā vai komandējumos, Kučinskis Ministru prezidenta pienākumu pildīšanu galvenokārt uzticēja zemkopības ministram Jānim Dūklavam (ZZS), taču pēc viņa pieminēšanas atklātībā nākušajās "oligarhu sarunās" Kučinska izvēle tika asi kritizēta sociālajos tīklos. Dūklava atrašanos zemkopības ministra amatā saistībā ar "oligarhu sarunām" ir aicinājusi izvērtēt partija "Vienotība".