"Vienotība" rīkos priekšsēdētāja amata kandidātu - Piebalga un Smiltēna publiskās debates
"Vienotība" rīkos priekšsēdētāja amata kandidātu - Andra Piebalga un Edvarda Smiltēna - publiskās debates.
Politika
2016. gada 10. maijs, 11:37

"Vienotība" rīkos priekšsēdētāja amata kandidātu - Piebalga un Smiltēna publiskās debates

Jauns.lv

"Vienotība" pirms 4.jūnijā gaidāmā ārkārtas kongresa no otrdienas rīkos priekšsēdētāja amata kandidātu - Andra Piebalga un Edvarda Smiltēna - publiskās debates, paziņoja partijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Debates notiks piecu Latvijas reģionu pilsētās: otrdien Cēsīs, 16.maijā Rēzeknē, 18.maijā Liepājā, 25.maijā Jelgavā, 1.jūnijā Rīgā. Pirmā diskusija Cēsīs norisināsies Vidzemes Koncertzāles "Cēsis" Grāfa fon Zīversa kinozālē, Raunas ielā 12. Diskusijas sākums plkst.18.00.

Kandidātu debates kā moderators vadīs žurnālists Jānis Domburs, katrās debatēs ietverot gan jautājumus, kas skar katra kandidāta redzējumu par partijas darbību nākotnē un kandidāta prioritātēm priekšsēdētāja amatā, gan tēmas, kas ietver valstī un sabiedrībā svarīgākās jomas.

Paredzēts, ka 10.maijā Cēsīs kandidāti diskutēs par jautājumiem, kas skar valsts iekšpolitisko situāciju, politisko sistēmu, varas un sabiedrības attiecībām, kā arī veselības aprūpes jautājumiem. Debates Rēzeknē tiks veltītas drošības un starptautiskajiem, kā arī sociālajiem jautājumiem, savukārt 25.maijā Liepājā iecerētas diskusijas par tautsaimniecības attīstību, ekonomiku, nodarbinātību, migrāciju un demogrāfiju.

Savukārt 25.maijā Jelgavā kandidāti pievērsīsies tiesiskuma un tieslietu nozares aktualitātēm un situācijai izglītības un zinātnes jomā, savukārt noslēdzošās debates 1.jūnijā Rīgā tiks veltītas kultūras un nacionālajiem jautājumiem, kā arī aktualitātēm nodokļu un budžeta politikā.

Jautājumus kandidātiem, iepriekš piesakot tos elektroniski, uzdot varēs arī partijas biedri, iespēja uzdot sev aktuālus jautājumus tiks dota arī klausītājiem auditorijā.

BNS/Foto: Evija Trifanova/LETA, EPA/LETA