Valmieras policija lūdz palīdzību bezvēsts pazudušo Dzintara un Ivara meklēšanā
Valmieras policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1985.gadā dzimuša Dzintara Kokoreviča un 1963.gadā dzimuša Ivara Kroļļa meklēšanā.
112
2016. gada 10. maijs, 17:33

Valmieras policija lūdz palīdzību bezvēsts pazudušo Dzintara un Ivara meklēšanā

Jauns.lv

Valmieras policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1985.gadā dzimuša Dzintara Kokoreviča un 1963.gadā dzimuša Ivara Kroļļa meklēšanā, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse.

Par Kokoreviča atrašanās vietu nav informācijas jau kopš 2015.gada. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis pēdējo reizi manīts 2015.gada jūlijā Beverīnas novada Kauguru pagastā un kopš tā laika nav nekādas informācijas par to, kur vīrietis devies un atrodas.

Kokorevičs ir aptuveni 180 centimetrus garš, ar pusgariem, gaišiem matiem, vidējas miesas būves, ar zilu acu krāsu. Kā vīrietis bija ģērbies, nav zināms.

Savukārt Krollis šī gada 8.aprīlī Valmierā izrakstīts no Vidzemes slimnīcas, un līdz šim brīdim nav nekādas informācijas par viņa atrašanās vietu. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis, iespējams, devies Limbažu virzienā.

Vīrietis ir aptuveni 175 centimetrus garš, ar tumši brūniem matiem, vidējas miesas būves. Krollis bija ģērbies tumšas krāsas treniņbiksēs ar vertikālām svītrām sānos un tumšas krāsas džemperī.

Ja rīcībā ir informācija par kāda atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas sekmētu atrašanās vietas noskaidrošanu, policija lūdz informēt, zvanot pa telefonu 64201354, 28379439 vai 110.

LETA/Foto: VP/LETA