Ar ielu basketbola turnīru piektdien atklās "Ghetto Games" jauno sezonu
Pasākuma laikā katram būs iespēja iesaistīties zibakcijā “Vārnu ielas republika”, kas būs veltījums Grīziņkalnam - sportiskākajam rajonam Rīgā.
Runā Rīga
2016. gada 10. maijs, 18:49

Ar ielu basketbola turnīru piektdien atklās "Ghetto Games" jauno sezonu

Jauns.lv

Piektdien, 13.maijā, plkst.18 Grīziņkalnā svinīgā pasākumā ielu sporta veidu un veselīga dzīvesstila piekritēji tiks iepazīstināti ar jaunajiem “Ghetto Games” sezonas pasākumiem.

Kopā ar svinīgo atklāšanas pasākumu Grīziņkalna skeitparkā plkst.19 tiks rīkotas ielu basketbola sacensības, uz kurām no plkst.17 līdz 18 varēs reģistrēties puišu U16 un U17 vecuma grupās. Par klātesošo noskaņojumu rūpēsies “Ghetto music/ Ghetto Faktors” leibla dibinātājs dīdžejs Get Dizzy, pasākumu vadīs televīzijas personība Renārs Zeltiņš un “Ghetto Family” dibinātājs Raimonds Elbakjans.

Pasākuma laikā katram būs iespēja iesaistīties zibakcijā “Vārnu ielas republika” , kas  būs veltījums Grīziņkalnam - sportiskākajam rajonam Rīgā.

“Ghetto games” visas vasaras garumā savos pasākumos aicina no biedrības “Rūpju bērns” par diviem eiro iegādāties viņu pašu veidotās vārniņas, rakstīt uz tām savus novēlējumus, lūgšanas, cerības, vēlēšanās, labās domas un iekarināt Grīziņkalna skeitparka sētā. Vārniņas netraucēti mājos un nesīs savu vēstījumu pasaulei no Rīgas.

Ar “Ghetto games” sezonas atklāšanu tiks sākta arī  maratonakcija līdzekļu vākšanai, kurā maratonists Dins Vecāns dosies talkā dr.Klaunam un skries 1200 labdarības kilometrus 28 valstīs ar mērķi  aicināt ikvienu iedzīvotāju ziedot līdzekļus pozitīvu emociju radīšanai bērniem ķīmijterapijas procedūru laikā.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto