foto: LETA
Pārrauta gāzesvada dēļ bez gāzes apgādes Daugavpilī 1000 dzīvokļu un 150 privātmājas
AS "Latvijas Gāze" Sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Upacieris.
Sabiedrība
2017. gada 4. jūlijs, 18:35

Pārrauta gāzesvada dēļ bez gāzes apgādes Daugavpilī 1000 dzīvokļu un 150 privātmājas

LETA

Pārrauta gāzesvada dēļ bez gāzes apgādes ir 1000 dzīvokļu un 150 privātmājas Daugavpilī, pavēstīja AS "Latvijas gāze" pārstāvis Kaspars Upaciers.

Viņš norādīja, ka SIA "Binders" darbinieki šodien, veicot remontdarbus Daugavpili, Akadēmiķa Graftio ielā 23, pārrāva vidējā spiediena gāzesvadu, kā rezultātā bez gāzes ir aptuveni 1000 dzīvokļu un 150 privātmājas.

"Šobrīd noplūde ir likvidēta, un tiek veikti remontdarbi. Dabasgāzes padeve tiks atjaunota jau šodien. "Latvijas gāze" atvainojās par lietotājiem sagādātajām neērtībām," pauda Upaciers.

Tāpat viņš pastāstīja, ka "Latvijas gāze" par veiktajiem darbiem un sagādātajām problēmām iesniegs rēķinu SIA "Binders". Tā apmērs vēl nav zināms.

"Binders" pārstāve Vita Noriņa aģentūrai LETA apliecināja, ka uzņēmuma darbinieki būvdarbu laikā Daugavpilī bojājuši gāzesvadu. Pēc incidenta būvnieki teritoriju norobežojuši, sazinājušies ar "Latvijas gāzes" speciālistiem, kuri attiecīgo bojājumu novērš.

Noriņa kompānijas vārdā atvainojās par sagādājām neērtībām, uzsverot, ka uzņēmums segs visas bojājuma novēršanas izmaksas. Būvdarbi ir apdrošināti.