Ar uzņēmuma rekomendāciju - 15% atlaide studijām "Turībā"
Tava izglītība
2017. gada 12. septembris, 12:00

Ar uzņēmuma rekomendāciju - 15% atlaide studijām "Turībā"

Karlīna Timofejeva

Lai sekmētu tādu izglītības vidi, kas veicina uzņēmējdarbības veidošanos un attīstību, kā arī sniegtu ieguldījumu perspektīvāko nozaru attīstībā, ir būtiski pilnveidot uzņēmumu sadarbību ar augstskolām. Abpusēja darba devēju un augstskolu sadarbība sniedz iespēju labāk sagatavot jaunos speciālistus – topošos nozares ekspertus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai veicinātu studentu sadarbību ar potenciālajiem darba devējiem, Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācija (ALTA), Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) turpina aizsākto sekmīgo sadarbību ar Biznesa augstskolu Turība un arī šogad piedāvā atlaidi – „Uzņēmuma rekomendācija”.

Reflektanti, kas iesniedz rekomendāciju studijām no uzņēmuma, kas ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas vai Viesnīcu un restorānu asociācijas biedrs saņem 15% atlaidi 1. studiju gadam. Atlaide attiecas uz koledžas, bakalaura, maģistra un doktora studiju programmām Rīgā.

Biznesa augstskolā Turība ir četras fakultātes – Uzņēmējdarbības vadības fakultāte, Juridiskā fakultāte, Starptautiskā tūrisma fakultāte un Komunikācijas fakultāte, kurās iespējams apgūt 23 studiju programmas.

Papildu informāciju par budžeta vietām, stipendijām un studiju maksas atlaidēm, iespējams atrast Biznesa augstskolas Turība mājas lapas sadaļā STUDIJAS

Turība - praktiski labākā augstskola Latvijā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās