Pirmoreiz runā pazudušā puisēna māte Zoja: "Viņš izskrēja... Mēs pat neredzējām, kas viņam mugurā"
Zēna māte Zoja un vecmāmiņa.
Sabiedrība
2017. gada 3. jūlijs, 22:30

Pirmoreiz runā pazudušā puisēna māte Zoja: "Viņš izskrēja... Mēs pat neredzējām, kas viņam mugurā"

Kasjauns.lv

Zoja Arejeva, kura ir māte 5 gadus vecajam puisēnam Ivanam, saka - dēls pēdējoreiz redzēts centrā, teicis, ka brauc pēc cepumiem un konfektēm, lai gan naudas viņam nebija, vēsta TV3 reportāžā no Liepājas, kur jau divas dienas nav izdevies sameklēt pazudušo bērnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ivans Berladins tiek meklēts jau vairāk nekā divas diennaktis - no mājām Liepājā, Karostas rajonā, bērns izgāja sestdien ap pl.8:30 no rīta. Iesniegums policijā nonāca svētdien pl.15.

Visu šo laiku vairāki simti brīvprātīgo, policija un citi dienesti izmisīgi meklē pazudušo piecgadnieku; pagaidām bez panākumiem.

Uz Karostu devās arī TV3 Ziņu dienests, kur dzīvoklī sastapa bērna māti un vecmāmiņu. Mamma Zoja stāsta: "Viņš izskrēja, un mēs pat nepaspējām saskatīt, kas viņam bija mugurā, bija sporta jaciņa - zila ar lieliem burtiem... sandales - bez zeķēm," teic māte, tādējādi noraidot iepriekš izskanējušo informāciju, ka zēnam mugurā bijis krekliņš ar multeņu varoni Zibens Makvīns. 

Māte Zoja pauda, ka dēls sestdien rīta pusē manīts Liepājas sabiedriskā transporta pieturā, it kā esot devies pēc cepumiem un konfektēm, vienlaikus sieviete piemetina, ka naudas Ivanam līdzi nebija. 

Pēc tam Ivans vairs nav redzēts.

TV3 ziņo, ka ģimenē bieži bijuši konflikti, un sestdien puisēns ar māti strīdējies par pastaigu uz jūru - Zoja esot bijusi dusmīga, liecina vietējo mājas iedzīvotāju teiktais. Izskanot versijai par to, ka viena no meklējamā bērna pazīmēm ir zilums zem acs - arī to neoficiāli "pieraksta" mātei. 

Kaimiņu meitenes: Ivans vienmēr bija viens pats 

Karostā sastaptā kaimiņu pusaudze Nellija norāda, ka "cik vien viņu redzējām, viņš vienmēr bija viens pats". Brālis allaž teicis, lai viņš nenāk līdzās. Kaimiņiene arīdzan komentē runas par mātes it kā uzsisto zilumu Ivanam - tas noticis pēc tam, kad bērns neatļauti aizgājis uz jūru. Nellijai teikts, ka patiesībā Ivans zilumu zem acs dabūjis cīniņā ar māsu un brāli, izkrītot no gultas. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Liepājā pazudis 5 gadus bērns, kuru koordinēti meklē simtiem iesaistīto.

Joprojām meklē Liepājā pazudušo Ivanu.

Zēna pazīmes: 

Zēns ir vidējas miesas uzbūves,  128 cm garš, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Zēns sarunājas krievu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās