foto: Pašvaldības policija
Policisti uz ielas pamana trūcīgi ģērbtu grūtnieci, kura nupat bija dūrusies
Ilustratīvs foto.
112
2017. gada 28. jūnijs, 15:49

Policisti uz ielas pamana trūcīgi ģērbtu grūtnieci, kura nupat bija dūrusies

Kasjauns.lv

Šonakt Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Āgenskalna apkaimē, pamanīja kādu niecīgi apģērbtu sievieti, kura izmisīgi lūkojās uz netālu esošā daudzdzīvokļu nama augšējiem logiem. Policisti nolēma apstāties un pārbaudīt vai viņai nepieciešama palīdzība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informē Rīgas Pašvaldības policijā, sieviete uz policistu jautājumiem neatbildēja un pēkšņi paskrēja zem nama ieejas kāpnēm. Pēc brīža viņa izlīda no kāpņu apakšas un apgalvoja, ka vēlējusies tikai ātrāk nokļūt mājās.

Policisti ievēroja, ka trūcīgi ģērbtā sieviete, iespējams, ir gaidībās. Tāpat sarunas laikā pamanīts, ka viņa ir manāmā reibumā par ko liecināja gan paplašinātās acu zīlītes, gan alkohola smaka no viņas izelpas. Grūtniece neslēpa, ka pirms tam lietojusi grādīgos dzērienus. Likumsargi nolēma izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, lai pārliecinātos par viņas veselības stāvokli.

Pēc brīža ieradās mediķi, kuri konstatēja, ka uz sievietes rokām vēnu rajonā ir svaigas dūrienu pēdas, tāpat tika apstiprināts, ka viņa ir mazuļa gaidībās.

Pārbaudes laikā noskaidrots, ka grūtniecei hospitalizācija nav nepieciešama.

Vienlaikus veikta personu datu pārbaude, kuras laikā policisti atklāja, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā saistībā ar nesen izdarītu zādzību. 27 gadus vecā grūtniece aizturēta un nogādāta Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.