Rīgas maratona diena būs apmākusies un lietaina
Prognozes liecina, ka laikā, kad starts tiks dots garajām - pusmaratona un maratona - distancēm, lietus nav gaidāms.
Sabiedrība
2016. gada 12. maijs, 15:20

Rīgas maratona diena būs apmākusies un lietaina

Jauns.lv

"Lattelecom" Rīgas maratona diena, 15.maijs, būs apmākusies un pa laikam gaidāms arī lietus, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apmācies laiks ir gaidāms abas dienas - gan sestdien, kad notiks bērnu un ģimeņu skrējieni, gan arī svētdien, kad gaidāms galvenais notikums - maratona skrējiens.

Sestdien gaisa temperatūra būs salīdzinoši augstāka - rīta pusē būs ap plus 11, plus 13 grādiem, bet dienas vidū un pēcpusdienā tā pakāpsies līdz plus 17, plus 19 grādiem. Tomēr dienas laikā diezgan regulāri ir gaidāms lietus.

Nakts uz svētdienu būs lietaina, no rīta nokrišņi mitēsies. Pašreizējās sinoptiķu prognozes liecina, ka laikā, kad starts tiks dots garajām - pusmaratona un maratona - distancēm, lietus nav gaidāms. Nokrišņu, visticamāk, nebūs līdz dienas vidum, kad tie atkal atsāksies.

Gaisa temperatūra no rīta būs līdzīga kā sestdien - ap plus 12, plus 13 grādiem, bet dienas laikā tā nepakāpsies augstāk par plus 17 grādiem. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

LETA / Foto: Ieva Lūka/LETA