Šausmas Ķengaragā: dzērušās meitas un mazdēla iespaidā pensionāre izlec pa logu
8. maija pēcpusdienā pensionāres meita un mazdēls lietojuši alkoholiskos dzērienus un fiziski viņu iespaidojuši, un sirmgalve, iespējams, pieņēmusi lēmumu - izlēkt pa piektā stāva logu.
112
2016. gada 13. maijs, 16:50

Šausmas Ķengaragā: dzērušās meitas un mazdēla iespaidā pensionāre izlec pa logu

Jauns.lv

Rīgā Valsts policija (VP) aizturējusi divas personas par pensionāres novešanu līdz pašnāvībai, informēja VP.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušajā svētdienā Ķengaraga iecirkņa policisti saņēma satraucošu informāciju, ka Rīgā, Maskavas ielā, no kāda daudzdzīvokļu nama piektā stāva pa logu izlēkusi kundze gados. 1928.gadā dzimusī sieviete notikuma vietā mirusi.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policisti uzzināja, ka dzīvoklī no kura pa logu izlēkusi pensionāre, dzīvojusi viņa, kā arī viņas 57 gadus vecā meita un 34 gadus vecais mazdēls. Meita un mazdēls regulāri lietojuši alkoholiskos dzērienus, kā arī nodarījuši pensionārei miesas bojājumus. Neskatoties uz pāridarījumiem, sirmgalve diemžēl nebija vērsusies Valsts policijā ar iesniegumu par radinieku rīcību.

Arī 8. maija pēcpusdienā pensionāres meita un mazdēls lietojuši alkoholiskos dzērienus un fiziski viņu iespaidojuši, un sirmgalve, iespējams, pieņēmusi lēmumu - izlēkt pa piektā stāva logu.

Policisti notikuma vietā aizturēja abus iereibušos nelaiķes radiniekus - gan 1959.gadā dzimušo meitu, gan 1982.gadā dzimušo mazdēlu.

Šobrīd pret abām aizturētajām personām ir sākts kriminālprocess par novešanu līdz pašnāvībai. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana līdz trim gadiem vai piespiedu darbs.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA