Piedalies "Positivus", portāla Kasjauns.lv un Radio SWH "Meet & Greet" lielizspēlē!
Kultūra
2017. gada 6. jūnijs, 16:10

Piedalies "Positivus", portāla Kasjauns.lv un Radio SWH "Meet & Greet" lielizspēlē!

Karlīna Timofejeva

Nu jau tradicionāli pirms viena no gaidītākajiem vasaras notikumiem – Positivus festivāla, kas šogad noritēs no 14. kīdz 16. jūlijam, kasjauns.lv sadarbībā ar Positivus festivālu un Radio SWH rīko Meet & Greet lielizspēli, kurā ik dienu divas nedēļas var laimēt ekskluzīvus ielūgumus uz Positivus festivālu.

Šie ielūgumi ne tikai nodrošina iespēju baudīt festivāla norisi trīs dienas, bet arī piedāvā iespēju klātienē satikt tos Positivus māksliniekus, kas piekrituši Meet & Greet jeb satikšanās foto mirklim ar faniem. Ja arī Tu vēlies izmēģināt veiksmi, tad piedalies mūsu konkursā, un, kas zina, varbūt tieši Tu laimēsi iespēju satikties ar savu iecienīto mūziķi vai grupu klātienē.

Kas jādara?

Sākot no 5. jūnija, Radio SWH ēterā katru dienu izskanēs viena muzikālā mīkla par kādu no festivālā gaidāmajiem māksliniekiem, ko uzdos Positivus, izdevniecības Rīgas Viļņi un Radio SWH komanda, kā arī festivālā gaidāmie mūziķi un citi labas mūzikas cienītāji.

Mīkla vispirms izskan Radio SWH ēterā darbdienās pulksten 12.40, brīvdienās – pulksten 10.40. Pēc tam video ar mīklas ierakstu var aplūkot internetā. Ja vari atpazīt festivāla mākslinieku pēc apraksta, reģistrē savu atbildi līdz konkrētās dienas pulksten 24.00 portālā kasjauns.lv.

Positivus, Kas Jauns un Radio SWH Meet & Greet lielizspēle būs ēterā divas nedēļas – līdz 18. jūnijam, un katru dienu diviem dalībniekiem būs iespēja laimēt pa vienam trīs dienu ielūgumam uz Positivus festivālu. Iepriekšējās dienas uzvarētāji tiks paziņoti jau nākamajā dienā šeit pat, tāpēc iegriezies vēl!