112
2016. gada 15. maijs, 10:18

Traktora vadītājs Pāvilostas novadā nepārliecinās par manevru un traumē jaunieti

Jauns.lv

Vakar slimnīcā tika nogādāts jaunietis, kuru bija traumējis traktora vadītājs, kas nebija pārliecinājies par manevra drošību.

Kā informēja Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica, sestdien plkst.18.43 Pāvilostas novadā, Sakas pagastā, kādas mājas sētā 1997.gadā dzimis jauns vīrietis, vadot traktoru, nepārliecinājās par manevra drošību, kā rezultātā viņš ar traktora frontālo iekrāvēju aizķēra traktoram blakus stāvošo 2000.gadā dzimušu jaunieti, kurš negadījumā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Pagājušās diennakts pēcpusdienā Rīgā, Augusta Deglava ielas krustojumā ar Valmieras ielu, notika sadursme starp automašīnu "BMW", kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Audi", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis. Automašīnu sadursmē cieta un uz slimnīcu tika nogādāta "Audi" pasažiere.

Savukārt sestdienas vakarā plkst.18.55 Ādažos 1980.gadā dzimušam vīrietim, pie stūres esot, sākās epilepsijas lēkme. Tās laikā viņš iebrauca žogā. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī plkst.19.58, Rīga, Fridriha Candera ielā, 1949.gadā dzimis kungs vadīja automašīnu "Audi" un uzbrauca 1936.gadā dzimušai gājējai. Sieviete guva traumas un tika nogādāta slimnīcā.

LETA