Rasels Krovs atklāj, ka nekad nav mācījies aktiermākslu
52 gadus vecais Krovs: "Es esmu aktieris kopš sešu gadu vecuma, un ar laiku ir vieglāk iejusties tēlā. Patiesībā aktierspēle nemaz nav tik sarežģīta. Ja vēlies būt aktieris, tad tiec pats ar to galā.
Kultūra
2016. gada 16. maijs, 20:23

Rasels Krovs atklāj, ka nekad nav mācījies aktiermākslu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Rasels Krovs Kannu kinofestivālā izteicies, ka neesot mācījies aktiermākslu, bet tā vietā paļaujoties uz "Rasela Krova metodi", vēsta britu laikraksts "The Guardian".

52 gadus vecais aktieris Kannu festivālā prezentē filmu "The Nice Guys" ("Foršie džeki"), kurā spēlē kopā ar kanādiešu aktieri Raienu Goslingu. Filma necīnās par Kannu kinofestivāla apbalvojumiem.

"Es nekad neesmu mācījies aktiermākslu," sacīja Krovs. "Es esmu aktieris kopš sešu gadu vecuma, un ar laiku ir vieglāk iejusties tēlā. Es pat nezinu, kāda ir Staņislavska metode. Man nav ne mazākās nojausmas, un es pat negribu to zināt. Patiesībā aktierspēle nemaz nav tik sarežģīta. Ja vēlies būt aktieris, tad tiec pats ar to galā. Man patīk vecais Olivjē padoms - iemācies savu tekstu un neuzskrien virsū mēbelēm."

Krovs un Goslings filmā "The Nice Guys" spēlē divus varoņus, kuri kopīgi izmeklē sazvērestību 70.gadu Losandželosā. Kinolente galvenokārt izpelnījusies labas atsauksmes no kritiķiem.

Filmu uzņēmis amerikāņu režisors un scenārists Šeins Bleks.

"Manuprāt, labākās komēdijas nav pretenciozas. Tās drīzāk ir kā žonglētājs uz ielas, kurš zina, ka viņam metīs ar tomātiem, ja priekšnesums nebūs izklaidējošs," sacīja Bleks.

Filmas "The Nice Guys" reklāmas treileris - video: LETA/Foto: EPA/LETA