"Latvijas Loto" vēsturē nebijis gadījums: neparasts stāsts par Gati, kurš laimēja kaudzi naudas
38 gadus vecais Gatis Kopmanis loterijā "Latloto 5 no 35" bija laimējis 36 844 eiro
Sabiedrība
2017. gada 24. maijs, 18:45

"Latvijas Loto" vēsturē nebijis gadījums: neparasts stāsts par Gati, kurš laimēja kaudzi naudas

Kasjauns.lv

"Kā!? Tiešām tik daudz?!" Kāda pašvaldības uzņēmuma darbinieks, 38 gadus vecais Gatis Kopmanis jau tālajā 15. februārī loterijā "Latloto 5 no 35" bija laimējis 36 844 eiro, bet tikai šodien, jau ieradies "Latvijas Loto" ofisā noformēt laimestu, uzzināja tā apjomu. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas Loto pārstāvji vēstī, ka šodien, pirmo reizi atverot "iLOTO" spēlētāja kontu kopš biļetes iegādes 12. februārī, kaut kur bija redzējis 170 eiro summu, tāpēc domājis, ka dokumentus kārto šādas summas dēļ. 

"Nobrīnījos, kāpēc man nevar naudu ieskaitīt kontā tāpat, bez klātbūtnes. Bet nu labi – atbraucu," viņš stāsta. 

Organizācijā skaidro, ka šāds gadījums, kad spēlētājs tik ilgi neievēro atgādinājumus ierasties pēc laimesta, "Latvijas Loto" vēsturē ir pirmo reizi. 

Pirmo reizi Latvijas Loto vēsturē kāds spēlētājs tik ilgi nebija ievērojis atgādinājumus ierasties pēc laimesta.

"Man pilna e-pasta kaste ar "spamu", es to nelasu un vienkārši vienmēr iztīru," Gatis norausta plecus par šo amizanto situāciju.

"Man ir kāds kolēģis, kurš regulāri spēlē "SuperBingo", dažas reizes ir bijis klātienē studijā un arī laimējis naudu. Tas manī radīja intrigu: ja viņš var, tad kāpēc es nē," Gatis stāsta. 

Viņš sevi neuzskata par azartisku cilvēku vai regulāru spēlētāju, bet reizēm, kad saņem algu un nomaksā rēķinus, par apmēram 10-15 eiro arī nopērk loterijas biļetes. Kad "sakrājas čupiņa", tad viņš sūtot dalībai papildspēlēs. Pārsvarā viņš spēlējot "SuperBingo" un skaitļus vienmēr izvēlas pats. Arī veiksmīgajā "Latloto 5 no 35" biļetē atzīmētos skaitļus 2, 9, 20, 25, 34 Gatis "vienkārši saspiedis", bez jebkādas domas vai sistēmas.

Vaicāts, ko gribētos darīt ar šo naudas summu, Gatis uzreiz atbild – pirkšot dzīvokli vai māju. "Tas ir mans sapnis. Šobrīd īrēju dzīvokli, bet man gribas savējo. Mēģināju sakrāt, jo pirmajai iemaksai vajadzēja 11 000 eiro. Bet nopirku automašīnu un bija jāsāk krāt no sākuma," viņš stāsta. 

Neko vairāk viņš pastāstīt nevarēja, jo no brīža, kad uzzināja laimesta apjomu, līdz jautājumam par tērēšanu, bija pagājušas apmēram 10 minūtes. 
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās