Sabiedrība
2017. gada 19. maijs, 16:31

Rīkotāji ar nožēlu paziņo: naudas trūkuma dēļ atcelts "Holi" festivāls Rīgā

Kasjauns.lv

Bēdīgas ziņas pienākušas visiem šī Indijas garīgā festivāla faniem Latvijā - organizatori paziņojuši, ka tiek atcelts 3. jūnijā Lucavsalā paredzētais "Holi krāsu festivāls". 

Holi krāsu festivāls Lucavsalā

2015. gada 1. augustā Lucavsalā tika aizvadīts Holi krāsu festivāls.

gallery icon
133

"Paldies visiem atbalstītājiem, kas apmeklēja festivālu abos iepriekšējos gados. Ticējām idejai un neatlaidīgi strādājām pie tā, lai festivāls notiktu arī šajā gadā, tomēr finansiālu apsvērumu dēļ mums nākas festivālu atcelt," informē festivāla idejas autors Zigurds Kursišs. 

Viņš saka: "Atvainojamies visiem, kas 3. jūnijā plānoja doties uz festivālu un jau bija iegādājušies ieejas biļetes. Nauda par biļešu iegādi tiks atgriezta, cik drīz vien iespējams."

Tiem, kuri jau nopirkuši biļetes, naudu var atgūt "Biļešu servisā": ja biļetes pirktas internetā, tās nomināla vērtība tiks atmaksāta līdz 16. jūnijam, bet ja pirktas kasēs, tad naudu varēs saņemt, dodoties uz kasi un uzrakstos iesniegumu. 

Krāsainais Holi festivāls Indijā

gallery icon
75

Savukārt ja biļete pirkta "shop.holi.lv", sūti vārdu, uzvārdu, personas kodu, adresi, konta numuru un iegādātās biļetes veidu un cenu uz info@holi.lv, ar norādi "Naudas atgriešanai". Ja biļete iegādāta ar rēķina starpniecību, nauda tiks atgriezta kontā tuvāko dienu laikā.

"HOLI krāsu festivāla" saknes meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. Latvijā festivāls pirmo reizi notika 2015. gadā.