No 1. jūnija būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustību sarakstos
Runā Rīga
2016. gada 19. maijs, 12:38

No 1. jūnija būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustību sarakstos

Jauns.lv

„Rīgas satiksme” informē, ka no 1. jūnija atsevišķiem sabiedriskā transporta (autobusi, tramvaji, trolejbusi) maršrutiem tiks noteikts jauns kustības saraksts darba dienām un brīvdienām. Tāpat kā iepriekšējos gados, „Rīgas satiksme” pasažieru ērtībām veiks izmaiņas 3., 24., 29., 30. un 36. autobusa maršruta kustībā, lai uzlabotu nokļūšanu līdz Mangaļsalai, Vecāķu, Daugavgrīvas un Vakarbuļļu pludmalēm.

Sākoties vasaras sezonai, „Rīgas satiksme” mainīs atsevišķu sabiedriskā transporta maršrutu sarakstus atbilstoši pasažieru plūsmai un kā ik gadu nodrošinās iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu līdz Rīgas pilsētā esošajām peldvietām, mazdārziņiem un atpūtas vietām.

No 1. jūnija līdz 31. augustam vasaras sezonas kustības saraksti būs 9., 12., 37., 41. autobusu maršrutiem un 4. tramvaju maršrutam darba dienās. Izmaiņas būs 19., 29., 36. autobusu maršrutu un 15., 22. trolejbusa maršrutu darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos.

Tāpat no 1. jūnija līdz vasaras sezonas beigām 29. autobusa maršruts tiks pagarināts līdz Vecāķiem un autobusi kursēs maršrutā „Mežciems – Vecmīlgrāvis – Vecāķi”. Vēršam jūsu uzmanību, ka reiss plkst. 8:31 darba dienās no Mežciema, kursēs tikai līdz galapunktam „Vecmīlgrāvis”.

Lai nodrošinātu ērtāku nokļūšanu Rīgas pilsētas atpūtas vietām, no 4. jūnija 11. maršruta tramvajam tiks palielināts reisu skaits brīvdienās.

No 4. jūnija līdz pludmales, mazdārziņu un atpūtas sezonas beigām, bet ne agrāk par 31. augustu, tiks veiktas izmaiņas 2., 3., 15., 24., 31. autobusu maršrutiem brīvdienās.

Sestdienās, svētdienās un svētku dienās 3. maršruta autobusi aptuveni no plkst. 7:30 kursēs līdz Vakarbuļļu pludmalei, savukārt 30. maršruta autobusi no 4. jūnija kursēs arī sestdienās, svētdienās un svētku dienās.

Lai uzlabotu kustības regularitāti, no 1. jūnija tiks veiktas izmaiņas 19. un 24. trolejbusa maršruta kustības sarakstos darba dienās.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksme” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Foto: Ieva Lūka/LETA