foto: Aculiecinieka foto
Briesmīga aina paveras maksātnespējas administratora Krūma rezidencē Mežaparkā
Foto uzņemti 1. maijā. Attēlos uz zemes redzams saņurcīts valsts karogs.
Sabiedrība
2017. gada 9. maijs, 06:53

Briesmīga aina paveras maksātnespējas administratora Krūma rezidencē Mežaparkā

Kasjauns.lv

Aculiecinieks portālam Kasjauns.lv iesūtījis fotogrāfijas no kāda Mežaparka īpašuma sētmales. Tajās redzams saburzīts, zemē uz netīra vāka nošļucis Latvijas valsts karogs. Bildes tapušas 1. maijā, un noskaidrots, ka attēlos redzamais nams pieder pretrunīgi vērtētajam maksātnespējas administratoram Ilmāram Krūmam.

Kā redzams attēlos, pavisam netālu no karoga ir arī masts, taču skaidrības par to, kā šis karogs no masta varētu būt nonācis uz zemes šādā leņķī un paskatā, pagaidām nav.

Ilmārs Krūms telefonsarunā portālam Kasjauns.lv pauda neizpratni par viņam aprakstīto, fotogrāfijās redzamo ainu. “Ja tas tik tiešām ir mans nams, vēlos norādīt uz to, ka šāda situācija nevar būt. Varbūt kāds ir norāvis to karogu?” sarunā apgalvoja Krūms.

Nākamajā dienā Krūma īpašumā vairs nekas neliecināja, par, iespējams, nevīžīgu attieksmi pret Latvijas valsts simbolu. Karoga zemē vairs nebija - tas  lepni plīvoja mastā pie Krūma savrupnama. 

Ballējas kopā ar tēvzemieti

Plašākai sabiedrībai pretrunīgi vērtētais Ilmārs Krūms zināms kā "Trasta komercbankas" likvidators. Šo banku par likvidējamu, Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina pērn 14. martā, bet šogad martā – par maksātnespējīgu.

Ilmāra Krūma jubilejas svinības 2016. gadā.

Maksātnespējas administratora Ilmāra Krūma jubilejas ballīte viesnīcas "Porto Resort" restorānā. Viesu pulkā arī par skandalozo oligarhu dēvētais amata brālis Māris ...

gallery icon
11

Ir vērts pieminēt, ka pašam administratoram Krūmam, kura pagalmā konstatēta drūmā aina ar valsts simbolu, tiek piedēvētas ciešas attiecības ar nacionāli orientēto politisko spēku – partiju "Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK".

Piemēram, pagājušajā gadā, Ilmāra Krūma dzimšanas dienā, viesnīcas "Porto Resort" restorānā, viesu vidū bija vairāki maksātnespējas administratori, un atpūtās arī bijušais tieslietu ministrs, tēvzemiešu līderis Gaidis Bērziņš.

Toreiz ballītē, jubilārs Krūms un Bērziņš pat tika manīti sarunājoties zem četrām acīm. Kā zināms, Bērziņš tolaik vadīja Maksātnespējas likuma pilnveidošanas un uzlabošanas procesus.

Jāpiemin, ka normālā valstī tik augstas partijas amatpersonas čupošanās ar ieinteresētajām personām politiķim, visticamāk, būtu beigusies ar atvadīšanos no amata.

foto: Aculiecinieka foto