Brīvdienās sezonu sāks baikeri - 11.novembra krastmala būs slēgta
Runā Rīga
2017. gada 26. aprīlis, 21:30

Brīvdienās sezonu sāks baikeri - 11.novembra krastmala būs slēgta

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Sakarā ar motosezonas atklāšanas pasākumiem no 28. aprīļa plkst. 22.00 līdz 29. aprīlim plkst. 22.00. tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana šajā ielas posmā būs liegta jau no plkst. 20.00.

29. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 14.00 notiks motobraucēju parādes brauciens pa maršrutu: brauciena sākums pie tirdzniecības centra “Mols” (Krasta iela 46), tālāk pagrieziens pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu, 11.novembra krastmalu.

Parādes brauciena maršrutā un to šķērsojošajās ielās tiks ierobežota un nepieciešamības gadījumā slēgta transportlīdzekļu satiksme. Sabiedriskā transporta satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.


Plašāka informācija par sastrēgumiem un apbraucamajiem ceļiem: https://riga.lv/lv/waze

Tūkstošiem motociklistu Rīgas ielās atklāj motosezonu

gallery icon
159