foto: Shutterstock
Bezdarbniece no Rīgas laimē lielu naudas summu. Daļu sola veltīt cēliem mērķiem
Ilustratīvs foto.
Sabiedrība
2017. gada 26. aprīlis, 11:27

Bezdarbniece no Rīgas laimē lielu naudas summu. Daļu sola veltīt cēliem mērķiem

Kasjauns.lv

Šonedēļ "Latvijas Loto" birojā ieradās kāda gados jauna rīdziniece, kura "Eurojackpot" izlozē laimējusi 86 999 tūkstošus eiro. 

Kā informē "Latvijas Loto" pārstāvji, jauniete loteriju spēlēja tikai ceturto reizi, un tā izrādījās laimīga. 

"Var teikt, ka aiz gara laika mēs ar draudzeni "iLOTO" aizpildījām kvīti ar sešiem variantiem. Dažus variantus katra atsevišķi, bet vienu – kopā, skaitļus izvēloties "uz dullo"." 

Laimīgais variants bijis tieši šis, kopā pildītais. Izrādās, ka jaunā sieviete tikai mēnesi pirms lielā laimesta aizgāja prom no darba izklaides industrijā, jo ļoti bija nepieciešama atpūta. 

Tagad sieviete domā, ka laimestu varētu izmantot sava biznesa uzsākšanai.

Par sajūtām, ieraugot, ka ir laimējusi, viņa stāsta: "Es sākumā nesapratu, ko nozīmē ekrānā redzamā informācija ar paziņojumu par laimestu." Viņas draudzene, kura arī atnākusi līdzi, smejoties saka, ka viņai pirmā doma, kas izskrējusi cauri smadzenēm, ieraugot "iLOTO" paziņojumu – ka viņas varbūt tagad ir kādam parādā. "Smieklīgi, bet tāda doma pazibēja pirms domas, ka ir paveicies ar lielo laimestu."

Jaunietes vēl nevar pateikt, kā tieši izlietos laimestu, taču skaidri zināms vien tas, ka, gluži kā iepriekš, viņas turpinās atbalstīt dzīvnieku patversmi, palīdzot pamestajiem suņiem.