foto: Rīgas pašvaldības policija
Bijušo mīlnieku drāma Imantā vīrietim beidzas ar lieliem kreņķiem
Ilustratīvs foto.
112
2017. gada 25. aprīlis, 15:30

Bijušo mīlnieku drāma Imantā vīrietim beidzas ar lieliem kreņķiem

Kasjauns.lv

Sestdien neilgi pēc plkst.2 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Imantā, kur norisinājās ģimenes konflikts - vīrietis bija ieradies pie savas bijušās sievas un nav vēlējies doties prom. 

Konfliktā iesaistījā sieviete paskaidroja, ka viņas dzīvoklī ieradies vīrs alkohola reibumā, kurš jau divus mēnešus dzīvojot atsevišķi. Sarunas laikā ar bijušo dzīvesbiedru izcēlies konflikts un vīrietis nav vēlējies doties prom.

Izsaucēja skaidroja, ka vīrs pret viņu iepriekš bija pacēlis roku, tāpēc sākuši dzīvot atsevišķi un lūgusi šķiršanos. Vīrietis atteicies šķirties mierīgā ceļā un par dzīvokļa atslēgām pieprasījis 50 eiro.

Arī policistu klātbūtnē iereibušais kungs atteicās doties prom, tomēr nedaudz vēlāk policisti vīrieti pierunāja nespītēties un iet uz savām mājām. Konflikts atrisināts uz vietas un policistu palīdzība vairs nebija nepieciešama.

Tomēr dažas minūtes vēlāk, kad policisti bija nokāpuši lejā un iesēdušies busiņā, viņi pamanīja, ka pagalmā viņiem tuvojas "Volkswagen Golf" automašīna, turklāt uzreiz bija redzams, ka pie stūres ir iepriekšējā konfliktā iesaistītais vīrietis. Līdz ar to kungs tika apturēts un, tā kā jau bija zināms, ka viņš ir pamatīgā reibumā, uz izsaukta Valsts policija.

Kad ieradās Valsts policijas darbinieki, noskaidrojās, ka 48 gadus vecais vīrietis ir 2,12 promiļu reibumā. 

Līdz ar to viņam tagad četrus gadus būs liegtas tiesības piedalīties ceļu satiksmē, jāsamaksā prāvs naudas sods, kā arī dažas dienas jāpavada aiz restēm.