foto: Bezvests.lv
Radi satraukti un lūdz palīdzēt: 23 gadus vecais Raivis steidzīgi devās kaut kur un pazuda
Ieskaties, varbūt redzēji puisi!
112
2017. gada 25. aprīlis, 10:49

Radi satraukti un lūdz palīdzēt: 23 gadus vecais Raivis steidzīgi devās kaut kur un pazuda

Kasjauns.lv

Jēkabpilī 21.aprīļa vakarā pazudis 23 gadus vecais Raivis Terentjevs, kuru tagad meklē organizācijas "Bezvests.lv" brīvprātīgie. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Radi vēstī, ka Raivis piektdien plkst.20.30 viņš atbrauca ar taksi uz mājām Jēkabpilī, ieskrēja mājās, pārvilka jaku, kaut ko ātri paķēra un ar to pašu taksi aizbrauca prom. Izskatījās, ka puisis ļoti steidzies. 

Līdzi Raivim bija naudas maks, pase, ID karte, baltās tiesības, bankas kartes, mašīnas atslēgas.

Pazīmes: Raivim mugurā bija tumši brūna jaka un melni plēsti džinsi. Augums: 180 centimetri, kalsnas miesas būves. Gari melni mati sasieti astē vai copē, un izskūti sāni. Zem apakšlūpas divi melni pīrsingi, uz kakla abām pusēm tetovējums "Diana" un "Lucky" bārda un zaļās acis.  

Dažkārt pieklibo, jo viņam sāp kāja.

Brīvprātīgie ziņo, ka ir zināms - naktī no piektdienas uz sestdienu plkst.2.37 viņš bijis "Watsapp" vietnē, un kopš tā brīža viņam ir izslēgts telefons un neviens nezina viņa atrašanās vietu. 

No paziņu teiktā Raivis ir pēdējo reizi redzēts Jēkabpilī mikrorajonā Nameja pie veikala "Beta" un laikā no 14-16:00 22. aprīlī (sestdien) Vecpilsētas laukumā.

"Lūgums visiem, kas redzējuši pazudušo jauno vīrieti, vai zina kaut ko par viņa iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22084084," vēstī brīvprātīgie.