Pēc narkotiku lietošanas divus vīriešus bezsamaņā atrod dzelzceļa tuvumā, vienu neizglābj
Karfentanils ir viens no spēcīgākajiem opioīdiem.
112
2016. gada 23. maijs, 12:41

Pēc narkotiku lietošanas divus vīriešus bezsamaņā atrod dzelzceļa tuvumā, vienu neizglābj

Jauns.lv

Netālu no Talsu šosejas pie dzelzceļa sliedēm piektdien atrasti divi vīrieši bezsamaņā, un noskaidrots, ka abi vīrieši lietojuši narkotikas, informēja Valsts policijā.

Vienu no viņiem – 1979. gadā dzimušo, mediķiem izglābt neizdevās, bet otrs, pateicoties laikus saņemtai medicīniskai palīdzībai, izdzīvoja.

Kauguros par narkotiku realizēšanu, kā rezultātā iestājusies cilvēka nāve, policija aizturējusi kādu sievieti.Pašreizējā informācija liecina, ka mirušais vīrietis no viņas iegādājies karfentanilu.

Likumsargi noskaidroja, kur abi vīrieši iegādājušies narkotikas. Sestdien aizdomās par narkotiku tirgošanu Rīgas Jūrmalas iecirkņa policisti Kauguros aizturēja 1965.gadā dzimušu sievieti. Likumsargi no viņas atsavināja vienu gramu heroīna.

Pret sievieti uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu, ja tā izraisījusi smagas sekas. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Jūrmalas tiesa lems par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizturētajai.

BNS/Foto: AFP/LETA