foto: REUTERS
Latviete un viņas dēliņš Īrijā kļūst par baisa nozieguma upuriem. Policisti sparīgi meklē pavedienus
Īrijas policija.
112
2017. gada 30. marts, 16:32

Latviete un viņas dēliņš Īrijā kļūst par baisa nozieguma upuriem. Policisti sparīgi meklē pavedienus

Kasjauns.lv

Īrijas raidsabiedrības RTE raidījumā "Crimecall" Īrijas policisti aicinājuši sabiedrību sniegt informāciju saistībā ar biedējošu laupīšanu, kas notika Longfordas pilsētā pagājušā gada oktobrī, atsaucoties uz īru presi, vēstī "Baltic-ireland.ie". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi cer, ka ar cilvēku sniegto informāciju izdosies iegūt kādu jaunu pavedienu, kas palīdzēs izmeklēšanai.

Laupīšanas notika pērn 31.oktobrī, kad trīs cilvēku banda uzbruka un draudēja 32 gadus vecai Latvijas valstspiederīgajai viņas pašas dzīvoklī Longfordā. Uzbrukums notika naktī, kad sieviete un viņas mazais dēlēns gulēja. Trīs vīrieši ielauzās viņu mājoklī, sasēja sievieti un draudēja viņai ar šaujamieroci. Policija uzskata, ka tas, iespējams, nebija īsts.

Vīriešiem iebrūkot dzīvoklī, sieviete mēģināja aizslēgt savas guļamistabas durvis, taču bandīti viņu apsteidza. Viens no uzbrucējiem lika sievietei iet uz dzīvojamo istabu un apsēsties uz grīdas, bet pēc tam sasēja viņu ar vadiem.

Nākamās divas stundas banda draudēja sievietei un pārmeklēja dzīvokli, cerot atrast naudu un citas vērtslietas. Visbeidzot, vainīgie aizbēga ar naudu un vairākām elektroiekārtām.

Sieviete uzbrukumā guva vairākus ievainojumus, bet viņas, dēls, par laimi, palika neskarts.

Izmeklēšana risinās jau piecus mēnešus, policija vairākkārt lūgusi sniegt informāciju un ir šķetināti vairāki izmeklēšanas pavedieni, tomēr rezultātu pagaidām nav.

"Ikviens, kuram ir jebkāda informācija saistībā ar minēto laupīšanu, tiek lūgts sazināties ar Longfordas Gardas iecirkni pa tālruni (043) 3350570, zvanīt uz "Crimestoppers" līniju 1800 25 00525 vai vērsties jebkurā Gardas iecirknī," norāda likumsargi.