Māris no Latvijas Lielbritānijā piekauj savu sievu un ar šķērēm sadur viņas draugus
Māris Brokāns pagājušajā mēnesī devās uz Lielbritāniju, lai atrastu savu sievu.
112
2016. gada 24. maijs, 20:56

Māris no Latvijas Lielbritānijā piekauj savu sievu un ar šķērēm sadur viņas draugus

Jauns.lv

Latvietis Māris Brokāns Lielbritānijā notiesāts par savas sievas sišanu un viņas draugu saduršanu ar šķērēm, vēsta laikraksts "Lincolnshire Echo".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brokāns pagājušajā mēnesī devās uz Lielbritāniju, lai atrastu savu sievu. Pēc pāra pašķiršanās 2012.gadā viņa bija apmetusies Bostonā. Brokāns 16.aprīlī ievācās īpašumā līdzās savai sievai un komunikāciju ar viņu sāka, draudot nogriezt sievietes matus.

Jau nākamajā dienā Brokāns devās uz sievietes māju, draudot nogriezt viņas matus, pārgriezt viņas vēderu un nogalināt viņu. Divi sievietes draugi mēģināja viņu aizstāvēt, bet Brokāns abus sadūra ar šķērēm, kuras turēja rokā. Viņš piekāva arī savu sievu.

Brokāns vēlāk policijai stāstīja, ka viņam uzbrukuši pieci vīrieši. Viņš savu vainu atzina un skaidroja, ka vardarbību izraisījušas viņa jūtas pret bijušo dzīvesbiedri. Vīrietis saprot, ka viņa rīcībai nav attaisnojuma, kā arī vēlas atvainoties par notikušo.

Brokānam piespriests desmit mēnešu cietumsods. Tiesa arī noteikusi, ka viņam būs aizliegts kontaktēties ar bijušo sievu piecus gadus.

LETA/Foto: Shutterstock