foto: f64
Rīgas Sociālā dienesta pārstāve atzīta par 2016.gada labāko sociālo darbinieku Latvijā
“Gada labākais sociālais darbinieks Latvijā 2016” galveno balvu saņēma Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbiniece Jana Pūķe
Runā Rīga
2017. gada 27. marts, 16:44

Rīgas Sociālā dienesta pārstāve atzīta par 2016.gada labāko sociālo darbinieku Latvijā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Labklājības ministrijas konkursā “Gada labākais sociālais darbinieks Latvijā 2016” galveno balvu saņēma Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbiniece Jana Pūķe, kura konkursā ieguva vislielāko punktu skaitu un tika atzīta par labāko žūrijas balsojumā.

Sešus gadus J.Pūķe strādā Rīgas Sociālā dienesta teritoriālajā centrā „Āgenskalns” par vecāko sociālo darbinieci. Viņa profesionāli veic savu darbu, kas balstīts uz sociālā darba ētikas un vērtības sistēmām. Kolēģi augstu vērtē J.Pūķes atbildības un morālās kvalitātes, kā rezultātā viņa spēj pielāgoties un reaģēt atbilstoši operatīvi uz klienta sociālo situāciju un pieņemt tam atbilstošus lēmumus.

Rīgas dome sumina 2016.gada labāko sociālo darbinieci Janu Pūķi

gallery icon
8

Rīgas dome lepojas ar J.Pūķes sasniegumu. Pirmdien, 27.martā, viņu ar pašvaldības atzinības rakstu un ziediem svinīgi sveica Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja Olga Veidiņa, Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte un Sociālā dienesta priekšnieks Ervins Alksnis.

“Esam ļoti pateicīgi par Jūsu nesavtīgo darbu Rīgas Sociālajā dienestā. Paldies, ka ieklausieties katrā cilvēkā un darāt viņu labā visu iespējamo. Un ir ļoti patīkami, ka Latvijas labākais sociālais darbinieks strādā tieši Rīgā,” uzsvēra N.Ušakovs.