foto: LETA
Divus mēnešus vecam bērnam zilumi un lauztas ribas. Tēvs esot pārāk cieši apskāvis
Kurzemē mazulim konstatē ribu lūzumus un zilumus; tēvs esot bērnu pārāk cieši apskāvis. (Attēlam ir ilustratīvs raksturs.)
112
2017. gada 23. marts, 13:35

Divus mēnešus vecam bērnam zilumi un lauztas ribas. Tēvs esot pārāk cieši apskāvis

LETA

Kurzemē kādam divus mēnešus vecam mazulim konstatēti ribu lūzumi un zilumi, bet tēvs policijai skaidrojis, ka bērnu pārāk cieši apskāvis, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trešdien policijā saņemta telefoniska informācija no medicīnas iestādes Ventspilī par to, ka divus mēnešus vecam bērnam uz ķermeņa redzami zemādas asins izplūdumi. Pēc mediķu veiktās pārbaudes viņam konstatēti arī ribu lūzumi. Bērns pašlaik ir nodots Rīgas mediķu aprūpē.

Lai noskaidrotu gūto traumu iemeslus, Ventspils policijas iecirknī par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību". Tā kā ģimene ir no Talsiem, izmeklēšanu veiks Talsu iecirkņa policijas amatpersonas.

Talsu novada bāriņtiesas priekšsēdētājs Mareks Freimanis informēja, ka bāriņtiesa pašlaik veic darbības, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, bet pagaidām tās rīcībā nav plašākas informācijas par to, ko jau ir sniegusi policija un ārstniecības iestāde. Ģimene līdz šim bāriņtiesas redzeslokā nav nonākusi.