E-prasmju diena Rīgas Centrālajā bibliotēkā
Runā Rīga
2017. gada 23. marts, 14:50

E-prasmju diena Rīgas Centrālajā bibliotēkā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

30. martā Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Brīvības ielā 49/53, 2.stāvā) notiks divi informatīvi semināri „Nāc un uzzini par pašapkalpošanās portālu iespējām!”.

Plkst.16.00 interesenti tiek aicināti uz semināru par portālu www.latvija.lv, plkst.17.00 – uz semināru par portālu www.elektrum.lv, bet plkst.17.30 par jaunumiem banku informācijas sistēmā un pakalpojumu sniegšanā stāstīs Latvijas Komercbanku asociācijas speciālisti.

Portāla www.elektrum.lv speciālisti informēs par pašapkalpošanos portālā elektrum.lv – par to, kā ērti un ātri nodot skaitītāja rādījumus un kā veikt maksājumu, t.i., par maksājuma rēķiniem un norēķinu veidiem, kurus veicam ikdienā, kā arī par jauniem elektrum.lv pakalpojumiem.

Portāla www.latvija.lv speciālisti informēs par mūsu ikdienā aktuālām lietām: elektronisko deklarēšanās sistēmu un nekustamā īpašuma nodokļa apmaksu tiešsaistē, izvēlni „Mani dati” iedzīvotāju reģistrā un e-iesniegumiem Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūrā (VSAA), kā arī aktuāliem jautājumiem citās dzīves situācijās.

Izmantojiet iespēju klātienē uzdot speciālistiem neskaidrus jautājumus, ar kuriem saskaramies ikdienā, veicot maksājumus un izmantojot šo portālu pakalpojumus.

Abi semināri tiek rīkoti Eiropas E-prasmju nedēļas ietvaros.

Tēmas